Ulubiona muzyczka :)
-
ace
Re: Ulubiona muzyczka :)
Ja tam lubie sobie posłuchać dobrego rocka, czasami amerykańskiego rapu. Ale ogólnie to wszystkiego co jest fajne. Nieważne jaki gatunek, jeśli piosenka jest zaj****, to słucham 
-
Rees
Słucham tego co mi sie podoba. Lubie Dancecore, ale lubie także posłuchać dobrego Trance'u (Gabriel & Dresdedn Remixes - rządzą!).
-
K-BooX
Witka! Ja słucham to co wpada mi w ucho! Lubię Techno, Dancecore, Tech-House, Hardstyle ... praktycznie każdą muzyke klubową którą da się słuchać i da sią przy niej posakać
z artystów to: Tuneup, Rob Mayth, Bass-T,DJ-Twos, Eastclubbers,M-Brother i wielu innych.
[glow=blue]Pozdro![/glow]
z artystów to: Tuneup, Rob Mayth, Bass-T,DJ-Twos, Eastclubbers,M-Brother i wielu innych.
[glow=blue]Pozdro![/glow]
-
E.N.Z.O
Obecnie zawzięcie wałkuje "DJ Black vs. 1-0-1 - What?" ale już pobieram nowe kawałki to z pewnoscia wybierze się następną perełke 
Pozdro :mrgreen:
Pozdro :mrgreen:
-
ggta
Iron Maiden - Fear of the Dark; Iron Maiden - Mother Russia; Ozzy Osbourne - Bark at the moon; Metallica - Nothing else matters
-
Razor
Głównie hard rock, rock i metal:
Iron Maiden - Fear Of The Dark, AC/DC - For Those About To Rock(We Salute You), Judas Priest - Painkiller, Deep Purple - Smoke On The Water, Pink Floyd - Comfortably Numb, King Crimson - Epitaph, Led Zeppelin - Stairway To Heaven.
Iron Maiden - Fear Of The Dark, AC/DC - For Those About To Rock(We Salute You), Judas Priest - Painkiller, Deep Purple - Smoke On The Water, Pink Floyd - Comfortably Numb, King Crimson - Epitaph, Led Zeppelin - Stairway To Heaven.