Ulubiona muzyczka :)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
kristo63

Ulubiona muzyczka :)

Post autor: kristo63 »

Paul555

Re: Ulubiona muzyczka :)

Post autor: Paul555 »

MacGyver

Post autor: MacGyver »

heniek

Post autor: heniek »

aconiewolno

Post autor: aconiewolno »

mrowka

Post autor: mrowka »

ace

Post autor: ace »

Ja tam lubie sobie posłuchać dobrego rocka, czasami amerykańskiego rapu. Ale ogólnie to wszystkiego co jest fajne. Nieważne jaki gatunek, jeśli piosenka jest zaj****, to słucham :D
Rees

Post autor: Rees »

Słucham tego co mi sie podoba. Lubie Dancecore, ale lubie także posłuchać dobrego Trance'u (Gabriel & Dresdedn Remixes - rządzą!).
K-BooX

Post autor: K-BooX »

Witka! Ja słucham to co wpada mi w ucho! Lubię Techno, Dancecore, Tech-House, Hardstyle ... praktycznie każdą muzyke klubową którą da się słuchać i da sią przy niej posakać :D
z artystów to: Tuneup, Rob Mayth, Bass-T,DJ-Twos, Eastclubbers,M-Brother i wielu innych.
[glow=blue]Pozdro![/glow]
sobol29

Post autor: sobol29 »

hehe
Gigi D'agostino rulez
E.N.Z.O

Post autor: E.N.Z.O »

Obecnie zawzięcie wałkuje "DJ Black vs. 1-0-1 - What?" ale już pobieram nowe kawałki to z pewnoscia wybierze się następną perełke ;)

Pozdro :mrgreen:
ggta

Post autor: ggta »

Iron Maiden - Fear of the Dark; Iron Maiden - Mother Russia; Ozzy Osbourne - Bark at the moon; Metallica - Nothing else matters
Razor

Post autor: Razor »

Głównie hard rock, rock i metal:

Iron Maiden - Fear Of The Dark, AC/DC - For Those About To Rock(We Salute You), Judas Priest - Painkiller, Deep Purple - Smoke On The Water, Pink Floyd - Comfortably Numb, King Crimson - Epitaph, Led Zeppelin - Stairway To Heaven.
ODPOWIEDZ