[glow=blue]Pozdro![/glow]
Co sadzisz o...
-
K-BooX
Re: Co sadzisz o...
Witka! Haa fiacior 125p stoi taki jeden niedaleko mojej chaty
widze go przez okno! Widze tez jak często sasiad go naprawia a nigdzie nie jeździ! to sa smoki te autka niedość ze padaki to jeszcze maja wir w baq
ale jak ktos tam wczesniej napisał da sie jeszcze nimi troche poszaleć na polu 
-
E.N.Z.O
Powiem tak niezła bryka na pierwszą bryke w życiu......przynajmiej jak skasujesz to nie żałujesz.....polecam dla początkujących 
Pozdówki :mrgreen:
Pozdówki :mrgreen:
-
tunio
To auto jest takie sobie
Mój kumpel mówi że chciał by go kupić i stuningować ale nie wiem czy mu to wyjdzie (chce ściąć dach i takie tam) jak bede miał foto to wżuce\
Pozdro 4 all
Mój kumpel mówi że chciał by go kupić i stuningować ale nie wiem czy mu to wyjdzie (chce ściąć dach i takie tam) jak bede miał foto to wżuce\
Pozdro 4 all
-
kroll
heh nom widziałem takiego stuningowanego ...jak dla mnie masakra hehe bez dachu zderzaki wymienione na wieksze ..przód na kształt merca swiatełka wymienione na bardziej przykozaczone
alusy oczywiscie albo coś na kształt alusów bo takie sprawiało wrazenie, no i oczywiscie coś z silnikeim zrobione bo malacz aż tak sie nie zbiera
smieszny to samochodzik tak nawaisem mówiąc ..kiedyś to marzenie dziś już totalny przeżytek..ale musze przyznać awaryjność miał ogromną nom i zgodze sie z ENZO..jak skasujesz to raczej nie bedziesz załował
pozdrosss dla taxi drajwerów
smieszny to samochodzik tak nawaisem mówiąc ..kiedyś to marzenie dziś już totalny przeżytek..ale musze przyznać awaryjność miał ogromną nom i zgodze sie z ENZO..jak skasujesz to raczej nie bedziesz załował
pozdrosss dla taxi drajwerów
-
djbeethoven
No fiat 125p to jest kosior wazy prawie tone i ma conajmniej 60 koni z silnikiem 1.6 a najbardziej to mi sie podoba licznik predkosci w fiacie