Co sadzisz o...

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
heniek

Co sadzisz o...

Post autor: heniek »

djrufin

Re: Co sadzisz o...

Post autor: djrufin »

Radzu

Post autor: Radzu »

aconiewolno

Post autor: aconiewolno »

mrowka

Post autor: mrowka »

Radzu

Post autor: Radzu »

ace

Post autor: ace »

mrowka

Post autor: mrowka »

K-BooX

Post autor: K-BooX »

Witka! Haa fiacior 125p stoi taki jeden niedaleko mojej chaty :D widze go przez okno! Widze tez jak często sasiad go naprawia a nigdzie nie jeździ! to sa smoki te autka niedość ze padaki to jeszcze maja wir w baq :D ale jak ktos tam wczesniej napisał da sie jeszcze nimi troche poszaleć na polu :D
[glow=blue]Pozdro![/glow]
E.N.Z.O

Post autor: E.N.Z.O »

Powiem tak niezła bryka na pierwszą bryke w życiu......przynajmiej jak skasujesz to nie żałujesz.....polecam dla początkujących :P

Pozdówki :mrgreen:
tunio

Post autor: tunio »

To auto jest takie sobie :?
Mój kumpel mówi że chciał by go kupić i stuningować ale nie wiem czy mu to wyjdzie (chce ściąć dach i takie tam) jak bede miał foto to wżuce\
Pozdro 4 all :P
kroll

Post autor: kroll »

heh nom widziałem takiego stuningowanego ...jak dla mnie masakra hehe bez dachu zderzaki wymienione na wieksze ..przód na kształt merca swiatełka wymienione na bardziej przykozaczone :D alusy oczywiscie albo coś na kształt alusów bo takie sprawiało wrazenie, no i oczywiscie coś z silnikeim zrobione bo malacz aż tak sie nie zbiera :twisted:
smieszny to samochodzik tak nawaisem mówiąc ..kiedyś to marzenie dziś już totalny przeżytek..ale musze przyznać awaryjność miał ogromną nom i zgodze sie z ENZO..jak skasujesz to raczej nie bedziesz załował :D

pozdrosss dla taxi drajwerów
djbeethoven

Post autor: djbeethoven »

No fiat 125p to jest kosior wazy prawie tone i ma conajmniej 60 koni z silnikiem 1.6 a najbardziej to mi sie podoba licznik predkosci w fiacie
ODPOWIEDZ