Wasz ulubiony stroj na codzien:]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
asta
Klubowicz

Wasz ulubiony stroj na codzien:]

Post autor: asta »

heh smieszny temat mi sie nasunal :P

w jakich ciuszkach sie najlepiej czujecie? :roll: .... aha i akcesoria :P

Ja najbardziej lubie moje dzinsy...bluze z House'a...buciki z Reeboka... i torba z Diverse'a na ramie :wink: :lol:
Fazio
Nowicjusz

Re: Wasz ulubiony stroj na codzien:]

Post autor: Fazio »

Ja nie wiem czy to temat o tym jaki jest najwygodniejszy ubiór czy to reklama firm... bo sądząc po Twoim komentarzu to tak wlasnie wyglada...
A odnośnie tematu... Ponieważ wolę styl sportowy, więc moim ulubionym strojem nacodzień jest wygodna czerwona bluza, adidasy i do tego jeansy (lub jak chodze tylko po domu - dresy)...
Darth ZajceV

Post autor: Darth ZajceV »

Ja lubie się ubieraćw jeansy i w luźne koszule z jak najdłuższymi rękawami.
Awatar użytkownika
FOZA
Nowicjusz

Post autor: FOZA »

Ja sam chodze tylko w luznych ciuszkach :D czyli dres, bluza, jakies adidaski, czapeczka z daszkiem i na zimne wieczory flek :D
Bosteryk

Post autor: Bosteryk »

Skateshop RoX, a na noszki adidaski 8) :lol: 8) :lol: 8)
panodmuzyki
Nowicjusz

Post autor: panodmuzyki »

a mój najlepszy strój to worek po ziemniakach
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

ogólnie to lubie adidaski :) jakąś koszule albo bluze :) A na dół sztruksy <- nie wiem jak sie to pisze :)
djaffect

Post autor: djaffect »

a dla mnie wazne zeby miec na nogach swoje pikne czarne mustangi xD a tak wogole to wszystkie ciuchy z neta zamawiam allegro.pl ;p
evka19

Post autor: evka19 »

............jesli chodzi o mnie to lubie ubierac sie na luzie czyli sportowo nie znosze marynarek i spodni na kant a szczegolnie spodniczek....a torebka to dla mnie udreka,jesli juz to torbe sportowa na ramie :) :)nic wiecej....ostatnio polubilam moje nowe jeansy,kupilam je na allegro sa swietne!! pozdrawiam Aste!!:]
supermrowkaz

Post autor: supermrowkaz »

Ja lubie na codzien chodzic w jensach a na gore jakas fajna bluzeczka jakies buciki ale nie marki adidas czy nike bo dla mnie to przereklamowana marka i juz od jakiegos czasu nie kupuje nic z tego bo dlamnie to shit no i oczywiscie boxerki skarpetki hmm najlepiej z cebula zeby byla wentylacje :D itd
Awatar użytkownika
asta
Klubowicz

Post autor: asta »

Józef równiez Cie pozdrawiam :P
Jesli chcialabys porozmawiac o swoich problemach to sie zgłos do mnie,z checia pomoge :P
evka19

Post autor: evka19 »

hmmm.....ale przeciez Ty znasz moje problemy :) :) sa jak zwykle male takie....mix :D :D ale kiedys skorzystam!! I nie reklamuj tak tych marek ciuchow :P :P :P tez takie mam <hahaha> PA Stefffffff :*
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Ja się zazwyczaj noszę po skejtowsku, chociaż hiphopu przestałem słuchać tak ze dwa lata temu ale nawyk został :mrgreen: Mój ukochany ubiór to coś co ludzie nazywają "jajecznica ze szczypiorkiem" - żółto-zielone spodnie, bluza i czapka, nie będę reklamował firmy :twisted: Ale dresikiem też nie pogardzę, szczególnie firmy z takim dużym kotem 8)
ODPOWIEDZ