Torrenty

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
sln

Torrenty

Post autor: sln »

siema jestem tu nowy i mam problem . podczas sciagania z torrentow bit cometem raz transfer jest 40 kb a raz 2 kb nie wiem
przez co to moze byc??? moze konfiguracja bit cometa?? pozmozcie jak mozecie
pawelsqn

Re: Torrenty

Post autor: pawelsqn »

w sumie ja ciagne przez bittorrenta :roll: ale we wszystkich to zalezy od seedów,czyli od tych co udostepniaja torrenta :D
LuN47iC

Post autor: LuN47iC »

nie ma to jak AZEREUS :mrgreen:
sln

no spróbuje tak jak piszesz z tymi seedami zobacze czy sie cos zmini
shitmen

Post autor: shitmen »

sln, a ile masz neta(wydaje mi sie ze krótko)??...wszyscy ci którzy zakładają internet zaczynają ściąganie własnie przez p2p....i to jest najwiekszy błąd który popełniaja.....jezeli chcesz żeby ściągać z maksymalna prędkością łacza to pobieraj przez FTP HTTP P2M ale nie przez p2p...
sln

no w3lasnie krotko krotko mam neta. musze to jakos rozkminic
jerzykolko

Post autor: jerzykolko »

To jak z jaką prędkością ściągasz z torrentów zależy jak podał @pawelsqn od sedujących, jak masz ustawione łącze i czy masz zewnętrzne IP. Podaj jaki masz net i szybkość.
dj.wini

Post autor: dj.wini »

Możesz mieć duże pobieranie. Ale w torrentach ważne jest również wysyłanie. Ale mi się wydaje że chyba posiadasz radiówkę.
xonem

Post autor: xonem »

A co niby ma mieć radiówka do torrentów dj.wini ???
dj.wini

Post autor: dj.wini »

To że radiówka nie ma zawsze dobrego wysyłania.

Jeżeli masz dobre wysyłanie to i dobre będzie pobieranie.
SemiCom

Post autor: SemiCom »

sln, ile seedów i lecherów ? czemu bitcomet :| jakie ratio ? jaki tracer ? no własciwie prosisz o pomoc a nic nie napisałes hmm mowisz o 2 kb jak jest jeden seed powiedzmy z radiówka jak dj.wini, to nie ma co sie czarowac ze bedziesz miał 40 kb. Zainstaluj utorenta znajdz jakis xxx na torrent spy i testuj transfery.
ozymandiasz

Post autor: ozymandiasz »

tak jak napisalem player[1] - utorrent bedzie lepszy, bitcomet jest na wielu stronach banowany, a jak chcesz sprawdzic mozliwosci to najlepiej byloby na jakiejs dobrej stronce z zamknieta rejestracja (polishtracker, torrentbytes lub inne) na dobrze udostepnianym torrencie.
admirer1
Nowicjusz

Post autor: admirer1 »

Pobieranie przez torenty zależy od liczby peerów ale i także od liczby seedów w mniejszym stopniu). Wszystko zależy od dostawcy internetowego czy NAT działa poprawnie. Obojętnie jaki to będzie program p2p wszystko zależy od prędkości łącza internetowego, jego ustawienia w opcjach, oraz pory w jakiej ściągamy. Przeważnie jest to popołudnie i wtedy jest więcej użytkowników i transfer wieczorami jest większy ale jeżeli sieć jest przeciążona to niestety ale i transfer mimo szybkiego internetu maleje co jest denerwujące.
ODPOWIEDZ