filmy

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
monika92

filmy

Post autor: monika92 »

jaki film ostatnio ogladaliscie???jesli znacie jakies fajne podajcie tytuly!!!
Awatar użytkownika
asta
Klubowicz

Re: filmy

Post autor: asta »

duzo jest tych filmow :P ale nie pamietam juz jaki ostatnio ogladałam...
najwiecej ogladam komedii romantycznych heh :P lubie tez horrory (np.Wzgórza mają oczy)

polecam program HBO Comedy..leci bardzo duzo fajnych filmow :P ;)
evka19

Post autor: evka19 »

Hmm.....zacznijmy od ulubionego filmu :P jaki jest limit? :D jest ich bardzo duzo, np. Wzgorza maja oczy,Klatwa 1,2,Gothika,Uwierzyc w milosc,Jak starcic chlopaka w 10 dni,Diabeł ubiera sie u Prady,Plan lotu,Chłopak do wynajcecia,Chinskie laleczki,Requiem dla snu,Efekt motyla,Idealny Facet,Deja vu,The Hitch...... :P :P :D i to tez sa te tytuly, ktore chcialbym Ci zaproponowac heheh :wink: :D
aneczka1560

Post autor: aneczka1560 »

Ja polecam mój ulubiony film -- ,, oszukac przeznaczenie " są 3 części tego super filmu i słyszałam że wychodzi 4 ... 1 część jest związana z samolotem 2 z autostradą a 3 z wesołym miasteczkiem już nie moge doczekać się 4 części ... naprawdę polecam ten film !!!!
ZłośnicaJestem

Post autor: ZłośnicaJestem »

hmmmmm filmy :D ostatnio mój nostalgiczny nastrój doprowadza do tego że ciągle oglądam film "Szkoła uczuć" i zawsze sie rozklejam :oops: jest wiele wysmienitych filmów jednak mój ubogi na tego typu rzeczy czas nie pozwala na oglądniecie większosci z nich :x jednak ostatnio z moja best friends spedziłysmy cała noc nad 3 częsciami "PIŁY" nie musze chyba tłumaczyc dlaczego na drugi dzien nic nie zjadłam :P
otris

Post autor: otris »

najlepszy film ktory czesto ogladam to 'Braveheart' i 'Bylismy zolniezami' oba z
Melem Gibsonem----->jak dla mnie najlepszy aktor!!!

Pozdro :wink:
Awatar użytkownika
Buka
Klubowicz

Post autor: Buka »

a ja wczoraj byłam w kinie na '300' ... powiem wam szczerze że sie rozczarowałam ^^
Z opini znajomych, recenzji internetowych, zwiastunów i tych innych zachęcających pierdół film zapowiadał się bardzo górnolotny, tak też sie nastawiłam.. ale sruu!! Film przeciętny. Nie powiem, walki były świetne, efekty robiły wrażenie, texty także niczego sobie, ah!! a ta muzyka! coś pięknego! naprawdę, soundtrack muszę mieć ^^ no ale Fabuła nie była zbyt orginalna i wszystko było do przewidzenia, nic zaskakującego ... fakt faktem zawsze coś innego ;) Ogólnie film mi się podobał oceniam go na 7/10 , ale spodziewałam się czegoś z wyższej półki (:

Pozdrawiam (:
Ślepy

Post autor: Ślepy »

podpisuje sie pod postem Sonitki, dokłsdnie takie same wrażenia...Ale film napewno zapamiętam do końca życia, lub dzień w którym na nim byłem w kinie ;) pozdro

Sonia na pewno edytuje posta i dopisze ze był :przewidywalny ;) lol
Awatar użytkownika
Buka
Klubowicz

Post autor: Buka »

hahah xD nie napisałam tak :P

ot co.!

:mrgreen:
Awatar użytkownika
Konstantyn XI
Klubowicz

Post autor: Konstantyn XI »

ja dziś włączyłem sobie Klątwe 2 film moim zdaniem bardzo dobry 8\10
oczywiście też byłem na 300 film a szczególnie sceny walk są kosmiczne reszta filmu powinna zniknąć 9\10

Komedie polskie obejrzane przezemie w czasie choroby na chcacie:
Wtorek 8\10
Dublerzy 6\10
Job 7\10
Francuski numer 5\10
Testosteron 8\10
dR.LasCa

Post autor: dR.LasCa »

a ja dziś lookałem na film "MOTÓR"- nawet fajna polska produkcja
Awatar użytkownika
Konstantyn XI
Klubowicz

Post autor: Konstantyn XI »

Pirates of the Caribbean At World's End
(po polskiemu Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata)

byłem na obydwu w kinach ten prawdopodobnie bedzie najlepszejszy i zarazem zakończeniem Trylogi. Z niecierpliwością będe czekał na film.
Sir_Giurek

Post autor: Sir_Giurek »

Ja mam tylko pytanie: dlaczego ten temat znajduje sie w kategori "zabawy" a nie np. "hydepark" ?

A co do filmow - to na pewno swietne sa wszystkie filmy z Melem Gibsonem :P Ponadto polecam goraco "Kompanie Braci", miniserial (10 odcinkow bodajze) Stevena Spielberga. Jesli chodzi o "300" to sie zgadzam w 99% z Konstantynem XI - tyle ze ja nie wywalalbym innych scen niz walka. Dla mnie film jest genialny jako calosc - oprocz przewidywalnej fabuly, ale kurcze: taka tematyka. Ktos chce zawilej fabuly i zwrotow akcji to polecam "Memento" (swietny film) albo "Tozsamosc".
ODPOWIEDZ