filmy
-
evka19
Re: filmy
Hmm.....zacznijmy od ulubionego filmu
jaki jest limit?
jest ich bardzo duzo, np. Wzgorza maja oczy,Klatwa 1,2,Gothika,Uwierzyc w milosc,Jak starcic chlopaka w 10 dni,Diabeł ubiera sie u Prady,Plan lotu,Chłopak do wynajcecia,Chinskie laleczki,Requiem dla snu,Efekt motyla,Idealny Facet,Deja vu,The Hitch......
i to tez sa te tytuly, ktore chcialbym Ci zaproponowac heheh
:D
-
ZłośnicaJestem
hmmmmm filmy
ostatnio mój nostalgiczny nastrój doprowadza do tego że ciągle oglądam film "Szkoła uczuć" i zawsze sie rozklejam
jest wiele wysmienitych filmów jednak mój ubogi na tego typu rzeczy czas nie pozwala na oglądniecie większosci z nich :x jednak ostatnio z moja best friends spedziłysmy cała noc nad 3 częsciami "PIŁY" nie musze chyba tłumaczyc dlaczego na drugi dzien nic nie zjadłam 
a ja wczoraj byłam w kinie na '300' ... powiem wam szczerze że sie rozczarowałam ^^
Z opini znajomych, recenzji internetowych, zwiastunów i tych innych zachęcających pierdół film zapowiadał się bardzo górnolotny, tak też sie nastawiłam.. ale sruu!! Film przeciętny. Nie powiem, walki były świetne, efekty robiły wrażenie, texty także niczego sobie, ah!! a ta muzyka! coś pięknego! naprawdę, soundtrack muszę mieć ^^ no ale Fabuła nie była zbyt orginalna i wszystko było do przewidzenia, nic zaskakującego ... fakt faktem zawsze coś innego
Ogólnie film mi się podobał oceniam go na 7/10 , ale spodziewałam się czegoś z wyższej półki (:
Pozdrawiam (:
Z opini znajomych, recenzji internetowych, zwiastunów i tych innych zachęcających pierdół film zapowiadał się bardzo górnolotny, tak też sie nastawiłam.. ale sruu!! Film przeciętny. Nie powiem, walki były świetne, efekty robiły wrażenie, texty także niczego sobie, ah!! a ta muzyka! coś pięknego! naprawdę, soundtrack muszę mieć ^^ no ale Fabuła nie była zbyt orginalna i wszystko było do przewidzenia, nic zaskakującego ... fakt faktem zawsze coś innego
Pozdrawiam (:
- Konstantyn XI
- Klubowicz
ja dziś włączyłem sobie Klątwe 2 film moim zdaniem bardzo dobry 8\10
oczywiście też byłem na 300 film a szczególnie sceny walk są kosmiczne reszta filmu powinna zniknąć 9\10
Komedie polskie obejrzane przezemie w czasie choroby na chcacie:
Wtorek 8\10
Dublerzy 6\10
Job 7\10
Francuski numer 5\10
Testosteron 8\10
oczywiście też byłem na 300 film a szczególnie sceny walk są kosmiczne reszta filmu powinna zniknąć 9\10
Komedie polskie obejrzane przezemie w czasie choroby na chcacie:
Wtorek 8\10
Dublerzy 6\10
Job 7\10
Francuski numer 5\10
Testosteron 8\10
- Konstantyn XI
- Klubowicz
Pirates of the Caribbean At World's End
(po polskiemu Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata)
byłem na obydwu w kinach ten prawdopodobnie bedzie najlepszejszy i zarazem zakończeniem Trylogi. Z niecierpliwością będe czekał na film.
(po polskiemu Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata)
byłem na obydwu w kinach ten prawdopodobnie bedzie najlepszejszy i zarazem zakończeniem Trylogi. Z niecierpliwością będe czekał na film.
-
Sir_Giurek
Ja mam tylko pytanie: dlaczego ten temat znajduje sie w kategori "zabawy" a nie np. "hydepark" ?
A co do filmow - to na pewno swietne sa wszystkie filmy z Melem Gibsonem
Ponadto polecam goraco "Kompanie Braci", miniserial (10 odcinkow bodajze) Stevena Spielberga. Jesli chodzi o "300" to sie zgadzam w 99% z Konstantynem XI - tyle ze ja nie wywalalbym innych scen niz walka. Dla mnie film jest genialny jako calosc - oprocz przewidywalnej fabuly, ale kurcze: taka tematyka. Ktos chce zawilej fabuly i zwrotow akcji to polecam "Memento" (swietny film) albo "Tozsamosc".
A co do filmow - to na pewno swietne sa wszystkie filmy z Melem Gibsonem