Ja wiem ze temat juz byl poruszany ale postanowilem poruszyc go jeszcze raz. Chodzi o zlot uzytkownikow forum muzikum.pl. Przegladalem zdjecia z ostatniego zlotu i stwierdzilem ze fajna impreza byla.
Moze jakos bysmy sie zmobilizowali i powtorzyli ten watek. Napewno wszyscy by sie dobrze bawili. Pomyslcie nad tym dobrze bo takiego rodzaju imprezy zdarzaja sie czasami tylko raz w zyciu. Piszecie miedzy soba na SB a nie chcielibyscie sie poznac osobiscie. Wystarczy odrobina mobilizacji i wszystko by napewno wypalilo. Znalezc jakies dobre miejsce i lecimy z koksem. Wszystko jest przeciez mozliwe a dla chcacego nic trudnego.
Prosze wszystkich o powazne rozwazenie mojej propozycji.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o mnie to jestem za, tylko wszystko zależy od tego kiedy by to miało być i po części też gdzie oczywiście... Ja jestem jak najbardziej na tak i myślę, że nie tylko ja
no no ja robie impreze tj wynajmuje sale z znajomymi i robimy mega impreze takze mozna by cos nad tym pomyslec...aaa tak wogole to ja juz z Krzysiem i Pawłem kiedys tez cos nad tym myslelismy i ja jestem dalej za...takze ludki dawac jakies inne propozycje i cos sie ciekawego wybierze