Czy jestes tolerancyjny/a ??

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Kto będzie zwycięzcą?

Adamek
13
81%
Kliczko
3
19%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
seruh
Użytkownik

Czy jestes tolerancyjny/a ??

Post autor: seruh »

No wlasnie Czy jestescie tolerancyjni czy np dyskryminujecie homoseksualistow czy jestescie rasistami

Ja moge smialo powiedziec, ze jestem tolerancyjny
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: Czy jestes tolerancyjny/a ??

Post autor: paauli_83 »

hmmm, dziwne ze jeszcze nikt się tu nie wypowiedział...

zaznaczyłam odpowiedź "Tak" gdyż uważam że owszem jestem tolerancyjna osobą, mam kilku znajomych homoseksualistów, tak samo jak obcokrajowców, nie widze w tym nic dziwnego, kazdy człowiek ma wybór na to jak chce żyć i z kim, oraz gdzie...a nam nic do tego, wiec to mnie ani nie parzy ani nie mierzi...
pozatym szanuje ludzie za to jacy są....i to sie chyba liczy prawda?

pzdr. :)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

hmmm...jestem tolerancyjny,mam ziomkow o czarnym kolorze skory sa spoko,o homo sexualistow bym sie troche bał a zarazem nie tolerował,gdyz nie lubie ich pedalsk...go ubierania sie,ich głosow i.t.p takie jest moje zdanie
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

A więc tak, homoseksualistów mimo wszystko nie toleruje... A co do Rasizmu, to nie jestem rasistą i obcokrajowców jak najbardziej toleruję ;)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

W zasadzie to jestem... nie przeszkadzają mi ani obcokrajowcy, ani ludzie o innej orientacji seksualnej... chociaż lesbijki to trochę bym ponawracał :lol: A tak poważnie - chyba najtrudniej przychodzi mi akceptacja ludzie głęboko wierzących, jako ateista zdarzało mi się spotykać z szykanami ze strony "dzieci Bożych". No, ale to tylko niewielki margines :P
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

cóż tu powiedzieć każdy żyje jak chce co nie :) ??
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

Jeśli chodzi o ludzi innego koloru skóry to jestem tolerancyjny, a na homoseksualistów nie mogę patrzeć. Zaznaczyłem nie wiem :)
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Post autor: Serce28 »

Jestem tolerancyjna więc moja odpowiedź zaznaczona to " Tak " .. co do koloru skóry innego człowieka nie przeszkadza mi to bo przecież to nie ich wina że takimi się urodzili :) A co do homoseksualistow każdy wybiera taką orientacje w jakiej czuje się sobą mimo że druga osoba to facet czy kobieta :)
Awatar użytkownika
daszek_87
Nowicjusz

Post autor: daszek_87 »

Jak najbardziej jestem tolerancyjny =P tzn chyba =) :-)
Awatar użytkownika
seruh
Użytkownik

ja osobie nie moge tego powiedzieć w zupełności na przodzie napisałem że tak bo tak myślałem aż do pewnego momętu gdyż siedziałem w baże i podbił do mnie Chłopak o nie tej orientacji co ja
no i teraz mam do tego zraze Nie to że jak coś robiłem ale sam jego gety uśmiechy i mowa w stosunku do mnie to mnie odraziło
Awatar użytkownika
Duuszeeek
Weteran

Post autor: Duuszeeek »

&quot pisze:Jestem tolerancyjna więc moja odpowiedź zaznaczona to " Tak " .. co do koloru skóry innego człowieka nie przeszkadza mi to bo przecież to nie ich wina że takimi się urodzili :) A co do homoseksualistow każdy wybiera taką orientacje w jakiej czuje się sobą mimo że druga osoba to facet czy kobieta :)
Zgadzam sie z Agą ;) jesli chodzi o kolor skóry.... my uwazamy ich za innych bo mają inny kolor skory tak samo oni mogą nas uważać za innych bo my biali :D

a co homoseksualistów to ich sprawa i wybor tak jak wyzej napisane ;)
o sobie moge twierdzic ze jestem Tolerancyjny do pewnych granic ;)
Awatar użytkownika
seruh
Użytkownik

chyba nikt z nas nie jest aż tak kolerancyjny że jak usiądą się koło nas stolik 2 panów i zaczynają sie całować a my na to będzemy spokojnie patrzyć i jeści kolacje
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

nie bede pisał cudownych postów że TAK, jestm tolerancyjny bo nie do końca jestem...
nie moge znieść tego że homo-coś tam domgają się prawa do adopcji dzieci! to jest chore, nienormalne i niedopuszczalne! dlatego ich nienawidze!!!

:)
ODPOWIEDZ