Czy jestes tolerancyjny/a ??
Czy jestes tolerancyjny/a ??
No wlasnie Czy jestescie tolerancyjni czy np dyskryminujecie homoseksualistow czy jestescie rasistami
Ja moge smialo powiedziec, ze jestem tolerancyjny
Ja moge smialo powiedziec, ze jestem tolerancyjny
Re: Czy jestes tolerancyjny/a ??
hmmm, dziwne ze jeszcze nikt się tu nie wypowiedział...
zaznaczyłam odpowiedź "Tak" gdyż uważam że owszem jestem tolerancyjna osobą, mam kilku znajomych homoseksualistów, tak samo jak obcokrajowców, nie widze w tym nic dziwnego, kazdy człowiek ma wybór na to jak chce żyć i z kim, oraz gdzie...a nam nic do tego, wiec to mnie ani nie parzy ani nie mierzi...
pozatym szanuje ludzie za to jacy są....i to sie chyba liczy prawda?
pzdr.
zaznaczyłam odpowiedź "Tak" gdyż uważam że owszem jestem tolerancyjna osobą, mam kilku znajomych homoseksualistów, tak samo jak obcokrajowców, nie widze w tym nic dziwnego, kazdy człowiek ma wybór na to jak chce żyć i z kim, oraz gdzie...a nam nic do tego, wiec to mnie ani nie parzy ani nie mierzi...
pozatym szanuje ludzie za to jacy są....i to sie chyba liczy prawda?
pzdr.
hmmm...jestem tolerancyjny,mam ziomkow o czarnym kolorze skory sa spoko,o homo sexualistow bym sie troche bał a zarazem nie tolerował,gdyz nie lubie ich pedalsk...go ubierania sie,ich głosow i.t.p takie jest moje zdanie
A więc tak, homoseksualistów mimo wszystko nie toleruje... A co do Rasizmu, to nie jestem rasistą i obcokrajowców jak najbardziej toleruję
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
W zasadzie to jestem... nie przeszkadzają mi ani obcokrajowcy, ani ludzie o innej orientacji seksualnej... chociaż lesbijki to trochę bym ponawracał
A tak poważnie - chyba najtrudniej przychodzi mi akceptacja ludzie głęboko wierzących, jako ateista zdarzało mi się spotykać z szykanami ze strony "dzieci Bożych". No, ale to tylko niewielki margines 
Jeśli chodzi o ludzi innego koloru skóry to jestem tolerancyjny, a na homoseksualistów nie mogę patrzeć. Zaznaczyłem nie wiem 
Jestem tolerancyjna więc moja odpowiedź zaznaczona to " Tak " .. co do koloru skóry innego człowieka nie przeszkadza mi to bo przecież to nie ich wina że takimi się urodzili
A co do homoseksualistow każdy wybiera taką orientacje w jakiej czuje się sobą mimo że druga osoba to facet czy kobieta 
ja osobie nie moge tego powiedzieć w zupełności na przodzie napisałem że tak bo tak myślałem aż do pewnego momętu gdyż siedziałem w baże i podbił do mnie Chłopak o nie tej orientacji co ja
no i teraz mam do tego zraze Nie to że jak coś robiłem ale sam jego gety uśmiechy i mowa w stosunku do mnie to mnie odraziło
no i teraz mam do tego zraze Nie to że jak coś robiłem ale sam jego gety uśmiechy i mowa w stosunku do mnie to mnie odraziło
Zgadzam sie z Agą" pisze:Jestem tolerancyjna więc moja odpowiedź zaznaczona to " Tak " .. co do koloru skóry innego człowieka nie przeszkadza mi to bo przecież to nie ich wina że takimi się urodziliA co do homoseksualistow każdy wybiera taką orientacje w jakiej czuje się sobą mimo że druga osoba to facet czy kobieta
![]()
a co homoseksualistów to ich sprawa i wybor tak jak wyzej napisane
o sobie moge twierdzic ze jestem Tolerancyjny do pewnych granic ;)
chyba nikt z nas nie jest aż tak kolerancyjny że jak usiądą się koło nas stolik 2 panów i zaczynają sie całować a my na to będzemy spokojnie patrzyć i jeści kolacje
nie bede pisał cudownych postów że TAK, jestm tolerancyjny bo nie do końca jestem...
nie moge znieść tego że homo-coś tam domgają się prawa do adopcji dzieci! to jest chore, nienormalne i niedopuszczalne! dlatego ich nienawidze!!!

nie moge znieść tego że homo-coś tam domgają się prawa do adopcji dzieci! to jest chore, nienormalne i niedopuszczalne! dlatego ich nienawidze!!!