(mój rmx)Alex C. Feat. Yass - Doktorspiele

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Marcinekg007
Użytkownik

(mój rmx)Alex C. Feat. Yass - Doktorspiele

Post autor: Marcinekg007 »

potrzebne mi wasze zdanie co o tym myślicie !!!!!!!!!!!!!!! :? :? :?

:D

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/306189820.html

;-) ;-) ;-) ;-)
Airspace

Re: (mój rmx)Alex C. Feat. Yass - Doktorspiele

Post autor: Airspace »

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

ZAL!!! DO PRODUKCJI REMIXOW ZAZWYCZAJ UZYWA SIE FL STUDIO, REASONA LUB CUBASE. Ty użyłeś VDJ'ai nie zrobiles REMIXU TYLKO DAREMNY, NIKOMU NIE POTRZEBNY MIX!!! Ile razy mam powtarzac takim noobom ze to sie robi inaczej??? Ktos powinin napisac na czym polega remix, zeby nie bylo wiecej takie shitu... ZAL
Dj_Arahnix
Nowicjusz

Post autor: Dj_Arahnix »

Co to ma być za SHIT??? RMX??? Wiesz wogóle co ten skrót oznacza??? OMG...

Dla innych użytkowników Muzikum przestroga: nawet nie ściągajcie tego shitu bo nie tylko posłuchacie sobie maxymalnych przesterów ale i mózg zacznie wam się lasować, a już nie wspomne że to 'tylko' oryginalny kawałek z 'nakładką'.

A ta nakładka wygląda tak, że przy pomocy zapewne Virtual DJ albo innego programu tego typu, nasz kolega zrobił niezły makaron ;/

Zbierało mi się żeby Cię zjechać i zrównać z ziemią. Ale po co mi to...
Wole powiedzieć Ci co i jak niż żebyś wogóle zaprzestał swojej 'niepewnej' pasji.

A więc tak:

Po 1: Ściągnij sobie na swój komputerek the best of the best program - FL Studio (Fruity Loop). Nie pytaj gdzie go możesz znaleźć bo od tego jest pan profesor doktor habilitowany -> Google.

Po 2: Na necie jest mnóstwo tutoriali i instrukcji dla początkujących dj'i czy tam muzyków. Więc też ściągaj.

Po 3: Ładuj swoje kawałki jak już osiągniesz odpowiedni poziom (będziesz znał 'dobrze' FL studio. Bo mija się z celem ładowanie lipnych wałków na jakieś fora, jeżeli i tak nikt na 100% nie napisze Ci czy jest dobrze czy też źle, a jeszcze zapewne zostaniesz lekko zgnojony.

Po 4: Nie bierz do serca każde słowo krytyki. Musisz mieć głowę na karku i jeżeli ktoś stwierdzi że bass czy lead czy to pad są do wymiany, a w rzeczywistości jest dobry, to nie wymieniaj go całego. Po prostu w oscylatorach czy to generatorach popraw brzmienie. Teraz to co piszę to dla Ciebie czarna magia, ale z biegiem czasu zrozumiesz o co mi chodzi.
Często gdy ktoś ocenia Twój wałek, to ocenia go pod siebie. Oceniający jeszcze sami podkreślają np.: bass mi się nie podoba, perka gra sztucznie i ogólnie wałek mi się nie podoba. I to jest jeden z podstawowych błędów oceniania. Bardziej doświadczeni potrafią oceniać tylko brzmienie i technikę oraz pomysł wykonania, a nie czy mu się podoba.

Po 5: Wymyśl swój własny nick artystyczny. Na sam początek może być prosty i trochę badziewny jak skrót od twojego imienia lub nazwiska, bądź też inne które przyjdą Ci na myśl.

Po 6: Już pomysły mi się wyczerpały, nie wiem co Ci jeszcze poradzić.

Po 7: Jednak mi się coś przypomniało :P . NIE POPEŁNIJ TEGO SAMEGO BŁĘDU JAKI ZROBIŁEŚ TERAZ. Z takimi utworkami tylko odstraszasz ludzi... I uważaj bo czasem ludzie zniechęcają się od tego do oceniania czy komentowania utworków...

[ Dodano: 01-02-2008, 21:41 ]
Heh... długo pisałem i nie zauważyłem że Airspace już zdążył coś napisać... No i powiem Ci Airspace że tylko nie potrzebnie zgnoiłeś młodego zamiast napisać JAK MA ZACZĄĆ!!! Szczerze to się zastanawiam kto tu jest noob. Bez obrazy ale tak nie postępuje muzyk z doświadczeniem. Sam byś chciał dostać tak po głowie??? Zastanów się...
Airspace

Post autor: Airspace »

Hmmm... Dzieki, jestem noobem.... ;P Kubel zimnej wody kazdemu sie przyda, jako szok... Poprostu jest to kolejny na muzikum vDJ-Remixer, rece mi opadaja, ale to co napisales... Podpisuje sie rowniez pod tym ;P
Awatar użytkownika
djyaro6
Weteran

Post autor: djyaro6 »

Dj_Arahnix mądrze napisałeś tego posta :D wnosze o przypięcie tego do FAQ :D zdecydowanie zgadzam sie z Tobą
PhilvanSound
Klubowicz

Post autor: PhilvanSound »

Postaram sie zachowac choc szczypte obiektywizmu.

Drogi kolego, to co zrobiles przechodzi najsmielsze oczekiwania. Rozumiem ze dopiero zaczynasz ale to nie znaczy ze mozesz nazwac swoj nie koniecznie dobry VDJ-owski mix remixem. TO dwa zupelnie inne slowa. Popieram przed mowcow, taki start nigdy nie wychodzi na dobre. Polecam FL Studio (masz na forum, googlach itp). Plus tutoriale na vou tube, a nawet na forum, w dodatku zrobione przeze mnie. Wez sie do roboty, nie wrzucaj takich mixow nigdy wiecej, jak potrzebujesz pomocy daj znac (2187290). Mysle ze nie tylko ja, inni MP z tego forum tez Ci chetnie pomoga. Mam nadzieje ze wezmiesz to sobie do serca.
ODPOWIEDZ