U2 - With Or Without You (Inpetto Remix) + 1

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

U2 - With Or Without You (Inpetto Remix) + 1

Post autor: paauli_83 »

Mam dla Was dwie perelki...tak w sam raz na długi weekend, hihi :D

Każdy zna U2, a może by tak kawałek With Or Without You w wersji house a dokładniej w produkcji Inpetto? Baja, zajebiste brzmienie, zreszta vocal kazdemu znajomy, do tego dochodzacy syczacy dźwiek, beat i bassline + sample :D - polecam!

[center:2f54bf54ef]U2 - With Or Without You (Inpetto Remix) [/center:2f54bf54ef]
[center:2f54bf54ef]

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/17697724/file.html
[/center:2f54bf54ef]

Tu natomiast mamy typowe brzmienie dla Secret Service...wiecie takie disco z lat 80 w brzmieniu typowym dla muzyki house...beat, bass i jeszcze raz beat i jeszcze raz bass! :D

[center:2f54bf54ef]Secret Service - Booty Collection 2008 (A1 Mix)[/center:2f54bf54ef]

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/50032798/file.html
[/center:2f54bf54ef]
Pzdr. :) [/center:2f54bf54ef]
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: U2 - With Or Without You (Inpetto Remix) + 1

Post autor: Wir00z »

[center:abab2ed9a5]Hmm.. Powiem tak.. Pierwszą nutka jest taka w miare.. Można posłuchać,lecz niczym takim ciekawym nie zachwyca.. Po Produkcjach Inpetto spodziewałem sie czegoś lepszego.. Ogólna ocena to 6/10.. Co do drugiej to nie ściągam,bo mam i osobiście bardziej mi sie podoba niż pierwsza.. Pozdrawiam!![/center:abab2ed9a5] :] :]
pokry2

Post autor: pokry2 »

dosyć ładna piosenka fajnie sie jej słucha z od tatkiem fajnego siewu.. :) a druga tez dosyć fajna tez mi sie podoba .. ;) jak dla mnie 7/10 :lol2: :lol2: :-)
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Ludzie rozwalacie mnie tymi swoimi komentarzami, dajcie coś od ciebie a nie:
tajo92 pisze:a dla mnie pierwsza nutka jest lepsza ogólnie 8,5/10 :D
tak było w podstawówce :P

U2 - With Or Without You (Inpetto Remix) <--- nuta jak dla mnie wypas świetne wejścia w postaci wokalu a potem beat, bass i jeszcze raz beat i te sample mhmmmmmmmm......
A co do Secret Service - Booty Collection 2008 (A1 Mix) to hmmmm...... znany wokal......... i chyba to jest na plus niestety ten drugi utwór mi nei podpasował :/

Ale ogólnie za Upka 9/10 :D
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

bmandzik pisze:Hmm.. Powiem tak: Rozumiem Twój gniew,ale każdy ma prawo wypowiadać sie na temat danej nutki w sposób jaki tylko chce.. Nie to,żebym bronił kogoś,ale tak naprawde jest.. Kolesiowi nutka sie nie spodobała,więc powiedział to co myślał.. Myśle,że takie szarpanie się jest zupełnie niepotrzebne i bezpodstawne.. Pozdrawiam!
tylko ze Kolesowi malo jaka nuta sie podoba..... a nc od siebie ne daje :/

co do nut to 1 posaidam od wczoraj i jak zwykle Kosi od 30s Bajaaa :)

a 2 nie za bardzo :)

pozdro ;)
ODPOWIEDZ