Znam nutę, parę miesięcy temu na forum wrzucał ją Seruh. Zawsze chętnie do niej wracam, bo Rachael Starr to moim zdaniem jedna z najlepszych wokalistek siedzących w tej branży A jak Moonbeam to wiadomo że od strony muzycznej też będzie ciekawie Tak więc zdecydowanie polecam, moja ocena to 9,5/10
Posiadam nutke wlasnie od Dawida (seruh). Baja, baja i jeszcze raz baja...wszystko co można było napisać zrobił Maciek powyżej - tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak polecić tym którzy nie mają :d
Nutka po prostu miód :O ... Wspaniały wokal .. A do tego Moonbeam odwalił kawał dobrej roboty tworząc wspaniały remix .. Polecam wszystkim tym którzy nie spotkali sie jeszcze z pięknym głosem Rachael Starr
jakkolwiek brzmieniowo mi sie w miare podoba , chociaz Moonbeam ma lepsze rmx , tak vocalowo mi nie odpowiada ten kawalek... pozatym tekstowo to jest marnie , ale dzieki za polecenie
Witam. Dopiero teraz widzę że ta nuteczka już tu jest a tak za nią goniłem, to naprawdę śliczny utworek, jestem w tej nutce zakochany. Dzięki wielkie za tą wrzutkę.