Stare forum czy nowe ???
Stare forum czy nowe ???
Jestem Pewny, że opinie będą podzielone .
Mi osobiście podobał sie stary wygląd bardziej. Teraz to wygląda jakoś małoo muzycznie.
Mi osobiście podobał sie stary wygląd bardziej. Teraz to wygląda jakoś małoo muzycznie.
-
Danek88
Re: Stare forum czy nowe ???
Popieram .. Tutaj człowiek sie po prostu Gubi :( ... W starym przynajmiej wiedziałeś co i jak ... Bo wszystko było na swoim miejscu .. a Tutaj ?? :(
-
baran0001
nic na muzikum nie będę wrzucał dopóki będzie ten wygląd i jeszcze ten idiotyczny napis "VBULLETIN" po co ?
- Konstantyn XI
- Klubowicz
Nowy styl będzie ale nie wiadomo kiedy bo nie ma osoby która by się podjęła tego zrobienia... Wszystko będzie skonfigurowane miejmy nadzieje, ze jak najszybciej... vBulletin nie jest łatwym skryptem do ogarnięcia ale na pewno bezpieczniejszym i stabilniejszym niż phpBB... Na wszystko potrzeba czasu...
Pozdro...
Pozdro...
- krystian17
- Użytkownik
Zgadzam się z tą wypowiedzią .. jest to kwestia przyzwyczajeniablackdogwwl pisze:Kwestia przyzwyczajenia ale tez sam sie gubie...
Chociaż tez się troszkę gubię , ale może być ta wersja
Pozdro
-
MandR
Nom troche racji jest ^^ Ale można sie przyzwyczaić tylko bardziej muzyczne tło bym prosił x]Danek88 pisze:Popieram .. Tutaj człowiek sie po prostu Gubi :( ... W starym przynajmiej wiedziałeś co i jak ... Bo wszystko było na swoim miejscu .. a Tutaj ?? :(
Jestem za Nowym...szybciej chodzi wszystko...fakt styl nie jest przejzysty i czytelny ale ja jako stary weteran sie w tym połapuje...To jest jak z kobieta nie patrzysz tylko na wyglad ale takze na charakter...
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Cieszą ciekawe możliwości vBulletina, ale stary wygląd był zdecydowanie bardziej przejrzysty i - co tu gadać - znacznie bardziej mi się podobał.