Milk & Sugar feat. Roxanne Wilde - No No No (Raul Rincon Rootz Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
seruh
Użytkownik

Post autor: seruh »

a wiec tak bardzo ładny energiczny bicik bardzo klimatyczna nutka z bardzo fajnym rytmem nie zamulona :P nie jest az tak monotomna fajne wstaweczki no i premierka bardzo dobry klimacik zachowany

ps nutka spewnością jest cięszka do trafienia jakiego kolwiek guściku :P

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/185111---8950.html
David Guetta - Jack Is Back [Rip]

no i nuteczka Davida :) piękny kawałek spodobało mi sie w nim ze nie ma swojego standardowego dźwięku tylko zamienił go jest świetny kawałek
narazie wersja Rip ale mam nadzieje ze już niedługo bede miec dla was full wersje

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/52499992/file.html
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: Milk & Sugar feat. Roxanne Wilde - No No No (Raul Rincon Rootz Remix)

Post autor: paauli_83 »

Hmmm, zacznijmy od tego..kogo ja tu widze? no prosze...az sie buźka cieszy...bo zapewne brzmienie bedzie konkretne :D No to komentuje:

Milk & Sugar feat. Roxanne Wilde - No No No (Raul Rincon Rootz Remix) - racja, jesli chodzi o gusta to oboje wiemy ze o nich sie nie dyskutuje...a jesli ktos zna czyjs gust to zapewne wie, ze komu jak komu...ale np. mi bedzie sie podobało...hehe. Sample tak samo jak galopujacy rytm niesamowicie nakreca całą ta maszynke dźwięków, do tego dochądzace ala piano...no i oczywiscie vocal który lubimy, ba! kochamy...co nie? :p Oczywiscie ze polecam, bo nuta jest ajaj i jeszcze raz aj!

David Guetta - Jack Is Back [Rip] - fajnie i pieknie...ale jedyny minus to jakość, no i Davida jeszcze nie słyszalam w takiej odsłonie...strasznie zakrecony kawałek, zabawa dźwiekami...ale wiesz co...nie podchodzi mi... to jest wlasnie ta ww. kwestia gustu :p

pzdr. :)
Awatar użytkownika
seruh
Użytkownik

Re: Milk & Sugar feat. Roxanne Wilde - No No No (Raul Rincon Rootz Remix)

Post autor: seruh »

paauli_83 wiem ze David ci nie podejdzie bo znam doskonale guscik jaki masz i co to naprawde kochamy vocale i niesamowite motywy nio narazie sie pokazałem bo znow śmigam w poniedzialek wiec znow mnie ujzysz w weekend ale jeszcze zaskocze cie kawalkiem co mam nadzje ze ty mnie też :P
ODPOWIEDZ