Kiholm - Fragile (Daniel Kandi Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

Kod: Zaznacz cały

http://www7.zippyshare.com/v/95490453/file.html
Świeżutka nutka od niezłego wymiatacza, jakim napewno jest Daniel Kandi xD Mega dobry uplifcik, więc jak ktoś lubi to niech nie zwleka...
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: Kiholm - Fragile (Daniel Kandi Remix)

Post autor: paauli_83 »

Juz kiedys to pisalam i jeszcze raz o tym wspomne: jesli uplift to tylko od Ciebie :p No i fakt Kandi mtworzy niesamowite produkcje...to samo jest z ta melo, sample ponad wszystko....Aaa główny motyw to dzieło :D - Polecam!

pzdr. :)
Danek88

Post autor: Danek88 »

Nic dodać.. Nic ująć .. ;) ... polecam również :)
dziadek Lenin

Post autor: dziadek Lenin »

spoko nuta polecam
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

Kiholm - Fragile (Daniel Kandi Remix) - oj słaba produkcja według mnie (kandi się nie postarał a chłopak ma mozliwosci....), nie ma w niej nic co by mnie przyciągneło.... taki zwykły szary uplift, ale wszystko zależy od gustu więc nie zrażać się moją opinią tylko sciągać , komentowac i oceniać...

pozdro

z całego epa moę polecić tylko Fragile (Adymus Remix) który jako jedyny przyciągnął moją uwagę :)
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

e tam borija wymyślasz i tak nikt nie czytał tego co napisałeś ;p nie no żart, ale dla mnie ogólnie kawałki kandiego są identyczne tylko sie różnią motywem i tyle. wszystko na jedno kopyto (loopa rozpoznam wszędzie, zawsze z idealnie czystym hihatem ;p ) ale nutki właśnie w jego stylu zajebiście mi sie podobają i obojętnie kto by jeszcze nie mixował to i tak kandi bedzie 1 ;p
z resztą nie tylko on tak wali, bo jeszcze tyas, miller i paru innych łebków by sie znalazło. dla mnie standardowy kawałek i pewnie kolejne bedą podobne, tylko jak już wspomniałem, z innym motywem ;p
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

djmasterr pisze: dla mnie ogólnie kawałki kandiego są identyczne tylko sie różnią motywem i tyle.
no fakt masz rację ale Make Me Belive i Spirit w remixie kandiego bardzo mi sie podobają..... :D
ODPOWIEDZ