Jak w temacie, krotki projekcik z gatunku Hands Up, wszystkie elementy takie jak melodia boczna, dynamiczne tempo, szybka i rytmiczna melodia, konkretne brzmienia zostaly zawarte. Projekt szkoleniowy tylko i wylacznie w celach edukacyjnych.
Noo i tu sie postarałeś! Wkońcu coś porządnego do nauki... teraz to można się uczyć Projekt bardzo fajny, nie jest aż tak skomplikowany dlatego można szybko go całego zrozumieć... bardzo fajne sample ;P no i hands upowa melodia... myślę, że się przyda bo mało takich.. a w prawdzie to pierwszy ktory tu widzie;P pozdro!;P
Czlowiek sie napracuje, robi cos by pomoc poczatkujacym a ci nawet nie skomentuja :/ to sie nazywa wdziecznosc? sciagniec dosc sporo a komentow ledwie 3 (nie liczac mojego!)... Skoro tak postepujecie to nalezy wam tylko pogratulowac. Kompletnie nie doceniacie tego co dla was sie robi. Mniejsza z bardziej doswiadczonymi MP, ale wlasnie tutaj chodzi tych ktorym powinno zalezec na nauczeniu sie czegos nowego...
tutorial kiedys pobierałem i jeżeli chodzi o jakość tutoriala to jest na poziomie :] jeżeli chodzi o hands-up (przy czym nie mam pojęcia) to jest najlepszy do zczajenia o co chodzi w FL'upku