Topmodelz - WYLLT (Phil Doon Concept)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
PhilvanSound
Klubowicz

Topmodelz - WYLLT (Phil Doon Concept)

Post autor: PhilvanSound »

Witam, dawno nie bylo nic ode mnie, wiec teraz pora na male demko :)

Co prawda jest ono jeszcze bardzooo niedopracowane, w dodatku jaosc nie jest najlepsza, ale jest to w miare przyzwoity RIPek :D

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/77712636/file.html
Prosze o oceny, ale odrazu mowie, demko zmieni sie jeszcze nie do poznania. Melodia tez jest tylko "robocza".

pozdro 600! :)

Prosze o zamkniecie tematu. Pozdrawiam
DJ Krzyk

Re: Topmodelz - WYLLT (Phil Doon Concept)

Post autor: DJ Krzyk »

No ja muszę powiedzieć.. Że takie w stylu Roba Maytha... Te gitarki w tle mi się podobają.. Ogólnie nie znam oryginału, ale Remix jest Ok... Wszystko stoi na wysokim poziomie.. Tylko na początku miałem wrażenie, że ten Vocal się nie zgrywa.. Potem wszystko równo idzie.. Faktycznie, jedyne do czego przyczepiłbym się to melo.. Mało kombinowałeś przy nim :D Ale jak sam przyznałeś - demko zmieni się jeszcze nie do poznania.. Przyczepił bym się troszkę do clapa - albo go nie ma, albo go nie słychać ;) Lead jest w sumie w porzo.. Brzmienia ogólnie są - jak to zwykle u Ciebie - na bardzo wysokim poziomie... A teraz przejdę do plusów i minusów:

Na +:

- Brzmienia (są naprawde dobre)
- Wszystko ładnie dopasowane
- Gitarka w tle.. Lubię takie rzeczy
- Bass jest dobry
- Kick dobrze wali

A na -:

- Na początku wydaje mi się, że Vocal idzie nie w tempo (ale to tylko moja sugestia, bo mało to słycha&#263 ;)
- Nie ma, albo jest za cicho clap (jeśli nie ma, to odejmuje minusa) :)

I tyle ode mnie.. Pozdrawiam i życzę Ci dalszych sukcesów :)
PhilvanSound
Klubowicz

A dziekuje, dziekuje :D

Ciesze sie ze sie podoba, ale demko przejdzie gruntowna metamorfoze :)

ten vox nie zgrywa sie przez tego kicka, nie mialem czasu tego poprawic, ale spoko, pewnie go wywale i bedzie loozik :)

Pozdrawiam i rowniez zycze sukcesow :)
M4R10

Post autor: M4R10 »

No Phil dokończ tą nutę i będzie zajefajna :D A mógłbyś powiedzieć na czym kręciłeś ten lead? :P
PhilvanSound
Klubowicz

v-station :D
Buzztick

Post autor: Buzztick »

Noormalnie na dyskoteke;P Nuta fajna, czysto wszystko ładnie, wokal pasuje, gitarka oczywiście wielki +

Później ten lead jak wchodzi to fajnie fajnie ... i pozniej vox i pozniej juz super;P Niezła nutka
tylko ten jeden vox tak cicho go tam slychac w 1 :0 3 to tak dziwnie, możnaby go podgłośnić...

Ale nutka ogólnie fajna widać duże doświadczenie;P

Bardzo mi się podoba
ODPOWIEDZ