No dobra.. Ocenię pierwszy..

Więc tak: Brak Mi jakiegoś wejścia, w Twojej wcześniejszej wersji takie było... Tek-House'owy Kick na początku.. Ten Clap na początku słaby.. Fajnie Zgate'owany Wokal.. Ten efekt przyciszenia Kicka jest fajny.. Efekty (Downfiltery & Upfiltery) też zauważyłem.. Kick w późniejszej części (gdy wchodzi Bass) jest już lepszy.. Bass oczywiście idzie na plus..

To drewienko z Hi-Hatem może być... Snare'y lepsze.. Ale później z powodu nich robią się lekkie przestery.. Widzę, że posłuchałeś Mojej rady, i podwyższyłeś tonacje tego Slap Bassa

Fajnie, teraz Mi się podoba... Jak zwykle też dobry Lead.. Dodałeś tam chyba jakąś tonację...To fajnie wszystko idzie z Bassem.. Ogólnie podoba Mi się ten Remix.. Może dlatego, że nie słuchałem oryginału.. Później fajnie ten Lead zostaje przyciszony i gra sam Bass. Naprawdę dobrze to zrobiłeś, chłopie

Później ten Lead ze Snare'ami też zgate'owany.. Wchodzą takie Hu-Hu.. Te wokale.. Używał ich DJ Aligator chyba

Też nawet fajnie brzmią.. Dobrze, że wymieniłeś te Snare'y... Utworek - powiem Ci - nie jest nudny.. Ciągle coś zmieniałeś, zmieniały się w miarę szybko motywy, zawsze coś Mnie zaskoczyło.. Pozytywnie oczywiście..
Na +:
- Bardzo fajne pomysły..
- Lead Mi się podoba..
- Bass jest bardzo fajny..
- Lepsze dźwięki..
- Fajny ten Slap Bass w wyższej tonacji..
- Fajne rozwiązania.. Przyciszania Leadu i Kicka...
- Dużo dobrych efektów..
- Nie ma praktycznie monotonni.. Ciągle coś się zmienia... Coś innego wchodzi.. :)
- Poprawione Snare'y
- Zgate'owany Wokal i później Lead..
Na -:
- Lekki przester w jednym miejscu w motywie Leadowo-Bassowym
- Tek-House'owy na początku niezbyt Mi się podoba..
- Koniec dziwny (choć ten Boom Mi się podoba) :)
Podsumowując: Ta wersja jest lepsza od poprzednich.. Coś dużo plusów Ci wystawiłem.. :) Naprawdę, podobała Mi się ta wersja, mimo, że zauważyłem troszkę lekkich błędów.. Uczysz się stary, to jest najważniejsze... I tyle ode Mnie :)
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów ;)