[21.07.08] - Evgeny Bardyuzha - Cyberaddict (Eric Flash Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Zielona

[21.07.08] - Evgeny Bardyuzha - Cyberaddict (Eric Flash Remix)

Post autor: Zielona »

niewiem co napisac , bo jestem pod wrazeniem dzis tego walka , orginal rosjanina rowniez polecam ale to co zrobil z nim Eric Flash to sie chwali , takie progressy to ja kocham , i nie zabraklo oczywiscie chwili dla gitary :0

Evgeny Bardyuzha - Cyberaddict (Eric Flash Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/70067930/file.html
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: [21.07.08] - Evgeny Bardyuzha - Cyberaddict (Eric Flash Remix)

Post autor: paauli_83 »

Progresywna dawka porządnego brzmienia, wzbogacona o sample i wspomniana przez Ciebie gitarrre, melo jest bardzo leciutkie, a dochodzace do tego dźwieki pierdu pierdu :d stawrzaja niesamowity odsłuch no i wspomniane juz sample...mmm, Polecam!

pzdr. :)
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

Evgeny Bardyuzha - Cyberaddict (Eric Flash Remix) - bardzo dobry wałek(zaczynam lubić tego gościa za jego styl), nie dziwię się że nie ma komentów bo to nie jest dla zwykłych zjadaczy chleba :P Oryginał równie dobry jest, bardziej spokojny polecam jak najbardziej
Blastoise

Post autor: Blastoise »

Nie podeszła mi ta nutka - Za wolna jak dla mnie. Wg mnie nie dorasta do pięt jego pierwszemu arcydziełu - Aquilon...
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Blastoise, jak to ma być za wolna nuta to posłuchaj sobie lepiej Arneja :D A kawałek pierwsza klasa, spokojne wejście, potem gitarka i konkretne jebnięcie :] Czyli coś w sam raz na przesłuchanie przed snem :D 10/10
Zielona

Post autor: Zielona »

Blastoise pisze:Nie podeszła mi ta nutka - Za wolna jak dla mnie. Wg mnie nie dorasta do pięt jego pierwszemu arcydziełu - Aquilon...
zauwaz ze to jest rmx kogos innego :P porownywanie Evgenego to mozna do orginalu numeru robic a to jest inna wersja tak na marginesie

co do Aguilion to kawalek dobry ale rmx Flasha powyzszego numeru nie do pobicia , pozatym tutaj nie ma co porownywac bo dwoch roznych gosci to nie to samo , rmx Flasha jest bardziej psychotyczny wiec dlatego mi sie wkrecil , lubie takie schozowate progressywne dzwieki
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Post autor: scooter1112 »

Aj śliczny utwór, na pewno nie za wolny, równiez wspomne o gitarce ;p jak zwykle pięknie :)
Dzieki za kawałek, polecam oczywiscie
spike1
Użytkownik

Post autor: spike1 »

bardzo przyjazne electro brzmienie, utwór dośc nietuzinkowy i dodaje mu smaku 8/10
SemiCom

Post autor: SemiCom »

Wypasik, diament :)
ODPOWIEDZ