Witamy Na początek krótkie wyjaśnienie: DJ High Black to tak naprawdę jeden z naszych kolegów z forum - hb18 Mamy dla Was demko Naszej pierwszej nutki.. Jest ono trochę niedopracowane, wymaga jeszcze Re-Make'u, ale tak mniej więcej będzie wyglądała finalna wersja
ja wiem czy fałszuje? ok jest dla mnie też z chęcią poczekam na fullka Bo fajnie sie tego slucha i ogolnie cale demko jest w porzadku pozdrawiam autorów
Dzięki Kajo za komentarz... Pomyślę nad tym "ostrzejszym wejściem" a ten BassLine trudno Mi było jakoś inaczej ułożyć.. Ale pokombinuję, dzięki za radę
Moim zdaniem w kawałku trochę mało się dzieję. Za dużo pętli moim zdaniem, pomyśl nad lepszym wypełnieniem utworu . Ten pierwszy lead (te jakby puknięcia) mi się nie podoba. Gdy słyszę ten lead to zaraz przypominają mi się te vixarskie kawałki Clubbasse . Ten drugi lead już jest w porządku. No i ta melodia nie porywa, na refren trochę nie pasuje . Popracuj trochę nad masterem żeby to nie było takie przytłumione .
O Dzięki za ocenkę spOXer Jush myślałem, że nikt tego nie będzie oceniał Te Puknięcia - nie wiedziałem, że Clubbasse takich używał Pomyślę nad Twoimi radami
Siemka.
Te uuu na początku nie potrzebne lepiej by było bez niego.Bass zdecydowanie za głośno jak go ściszycie kick fajnie sie wybije bo narazie bass go zagłusza.Ten pluck z początku tez za głośno o wiele.Ogólnie fajny pomysł ale mix, master i wejścia leżą.Ale myślę że to Poprawicie. Pozdrawiam
Mi się bass podoba, a subwoofer mam "odkręcony" więc jak dla mnie to nie jest za głośno.
Ten pluck nawet nawet...
Przejścia mogły by być ostrzejsze, a nad masterem trzeba pożądnie popracować.
Sample są na dobrym poziomie i to wszystko z mojej strony.
Zarówno Creatixowi jak i Kameleonowi dziękuję za komentarz Szykowana jush jest pełna wersja jakby co Pomyślę nad tym, co Mi powiedzieliście Ogromne dzięki