[05.08.08] - Armin van Buuren Feat. Sharon- In And Out Of Love (The Blizzard Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Mlodyy
Nowicjusz

[05.08.08] - Armin van Buuren Feat. Sharon- In And Out Of Love (The Blizzard Remix)

Post autor: Mlodyy »

Armin van Buuren Feat. Sharon- In And Out Of Love (The Blizzard Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/8938543/file.html
Dla mnie bomba, gorąco polecam!
Paul Dazco
Nowicjusz

Re: [05.08.08] - Armin van Buuren Feat. Sharon- In And Out Of Love (The Blizzard Remix)

Post autor: Paul Dazco »

kawałek dobry, ale już jest na forum :) sam go wrzuciłem :d
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Re: [05.08.08] - Armin van Buuren Feat. Sharon- In And Out Of Love (The Blizzard Remix)

Post autor: fi'zi:k »

Paul Dazco pisze:kawałek dobry, ale już jest na forum :) sam go wrzuciłem :d
no właśnie... ale Kawałek jest 1 klasa
ankaja

Post autor: ankaja »

Najlepszy jest ten kawałek w remiksie Duranda albo w Mashupie z Johenem Millerem :)
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Post autor: Damian_M »

To mnie zaskoczyło... Aż serce mi mocniej zaczęło bić gdy usłyszałem ten kawałek :D Zajebisty! Bajka i jeszcze raz bajka! :D The Blizzard zawsze robią remiksy z klasą. Polecam jak najbardziej wszystkim lubiącym lekki lajcik :) Chociaż według mnie to ten kawałek jest tak na pograniczu Trance... Ale nie będę wnikał dalej bo zasługuje na mocną 10 :D 10/10 Pozdrawiam. Niezła wrzuta :D
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Łolaboga, ankaja wróciła :love: :D A kawałek przezacny, tym razem jednak Blizzardom nie udało się poprawić Armina - nadal uważam, że na oryginał i remix Duranda nie ma mocnych ;) Mimo to daję 9,5/10 i pozdrawiam młodego użytkownika forum :p
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Nie ma o czym gadać nawet :D Blizzardy mają najlepszy remix i o! Słyszałem jeszcze oryginał to też może być. Ale remix Duranda zdecydowanie odpada ;/ kompletna porażka... Ale to kwestia gustu tylko :)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Co z tego, najważniejsze że ankaja wróciła :love: :D :D
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

No to ciśnienie w górę! haha :D
natallliii

Post autor: natallliii »

BOSKIE !!! Dzięki wielkie !!!
ODPOWIEDZ