[09.08.08] - Moonbeam and Tyler Michaud feat Fisher - Love never dies (original mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

[09.08.08] - Moonbeam and Tyler Michaud feat Fisher - Love never dies (original mix)

Post autor: paauli_83 »

Opisu zbrakło bo użytkownik jeszcze śpi :D - klimatycznie, spokojnie...przesiąkniete bardzo nastrojowymi dźwiękami - zapraszam! Mmmm :)

Moonbeam and Tyler Michaud feat Fisher - Love never dies (original mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=4vjrorrhfa
Pzdr. :)
Awatar użytkownika
pawelyogi
Użytkownik

Re: [09.08.08] - Moonbeam and Tyler Michaud feat Fisher - Love never dies (original mix)

Post autor: pawelyogi »

ojj szczerze jak ja to słysze to tak jak na moonbeam to bardzo słabo chodz uwielbiam Moonbeam ale ten utowrek bardziej mi sie podoba w wersji Dub ale i tak nie jest rewelacyjny.No thanks Ci dam :D chodz utowrek posiadam z innego źródła
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Re: [09.08.08] - Moonbeam and Tyler Michaud feat Fisher - Love never dies (original mix)

Post autor: scooter1112 »

A jak dla mnie to nie jest słabo ;p jest świetnie, piękny wokal jak moonbeam nas przyzwyczaili ;p dla mnie sie bardzo podoba, dzieki
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

No to użytkownik niech sie obudzi i ładny opis zrobi jak t ma w zwyczaju ;p A co do kawałka, bardzo mnie się podoba, bardzo fajny vocal i w ogóle Oh i Ah, no i jak dla mnie jest Bajka. Kawałek oczywiście posiadam ;)

Pozdrawiam... :)
tomekfura

Post autor: tomekfura »

Kawałek prześwietny, piękny wokal, cudowny bassline, sample, melo mhmhm mniaaaam.
I nie zgadzam sie z pawelyogi - jeśli twierdzisz ze to nie jest dobry trance, to słoń Ci na ucho nadepnął ;p .
ODPOWIEDZ