[10.08.08] - Rene Ablaze pres. Fallen Skies - Stealin' Love (Original Solid Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

[10.08.08] - Rene Ablaze pres. Fallen Skies - Stealin' Love (Original Solid Mix)

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Miałem nic nie wrzucać bo jesteście wredni i nie komentujecie moich upów, ale ten kawałek po prostu musicie pokochać :D

Rene Ablaze pres. Fallen Skies - Stealin' Love (Original Solid Mix) [320 kbps]

Kod: Zaznacz cały

http://www.mediafire.com/download.php?cynkunqzqnq
Paul Dazco
Nowicjusz

Re: [10.08.08] - Rene Ablaze pres. Fallen Skies - Stealin' Love (Original Solid Mix)

Post autor: Paul Dazco »

posiadam już ten kawałek, miałem zamiar też go wrzucić ale mnie uprzedziłeś. Co do kawałka to naprawde musicie go posłuchać bo jest tego wart.

skoro już go wrzuciłem to się podzielę alternatywnym linkiem :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=husbhxmdfr
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Re: [10.08.08] - Rene Ablaze pres. Fallen Skies - Stealin' Love (Original Solid Mix)

Post autor: scooter1112 »

Piękny uplift nam tu masak zapodał :D już na początku ładnie sie zapowiada :p i całkiem fajnie pozniej to wyszło. Dzieki za kawałek, pozdrawiam i polecam ! ;P
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Kawałek bajeczny, brak mi słów, mnie sie bardzo podoba ;)

Pozdrawiam ;)
krisek333
Nowicjusz

Post autor: krisek333 »

thanks za wrzute.fajna nutka
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

masak pisze:Miałem nic nie wrzucać bo jesteście wredni i nie komentujecie moich upów
jak będziesz dawał na inny serwer to ja bede komentował każdą :P bo z tego mam download rzędu 15 kb/s więc sam rozumiesz :) proponuję Rapidspread.com bo dobry shit jest :D
ODPOWIEDZ