Demko trance

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Dave09

Demko trance

Post autor: Dave09 »

Witam po dłuższej przerwie!

Chciałbym zaprezentować demko podchodzące stylem pod trance. Prosze o szczerą opinie, gdyż to nasz pierwszy trancowy kawałek i wogóle pierwszy kawałek od 5 miesięcy przez co chyba troche wyszliśmy z wprawy : )), dlatego bez przesady z krytyką ;) . Kawałek jest prawie skończony...zostało się zakończenie i master dlatego prosze wczesniej o opinie co moge poprawić przed finalizacją :) Pozdrawiam ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/80630863/file.html
DJ Krzyk

Re: Demko trance

Post autor: DJ Krzyk »

Tutaj nie narzekam na brak wejścia Crashem, bo Crasha na wejściu nie powinno nawet być Moim zdaniem :) Ten Loop na początku co się tak zgłaśnia, jest Ok.. Fajnie wszystko wchodzi.. Podoba Mi się początek.. Potem idzie sam Bass, w oddali słychać Pada, który się zgłaśnia.. Kick jest Ok, ten Pad troszkę za głośno.. Ogólnie dźwięki Mi się bardzo, bardzo podobają.. Ten Leadopodobny dźwięk co gra Melo jest bardzo przyjemny dla ucha.. Potem wchodzi jeszcze jakieś inne Melo, też z nawet fajnym dźwiękiem.. Przyczepiłbym się do głośności poszczególnych dźwięków - jedne grają za cicho, drugie za głośno, zagłuszając te cichsze.. Potem wszystko fajnie Sobie leci.. Przyjemny dla ucha ten utworek.. Sporo się w nim dzieje, kilka kombinacji z Filterem jest.. Kilka dobrych Downfilterów da się usłyszeć.. Ogólnie naprawdę bardzo, bardzo spodobał Mi się ten utworek.. Jest przyjemny dla ucha..

Na +:

- Poziom dźwięków jest naprawdę dobry..
- Kilka Upfilterów i Downfilterów da się usłyszeć..
- Wszystko fajnie się ze sobą zgrywa..
- Klimacik naprawdę fantastyczny.. A ten początek.. Fajny..
- Naprawdę przyjemny dla ucha utworek.. Nie nudzi się..

Na -:

- Przyczepię się jedynie do tej głośności poszczególnych dźwięków.. Tak to nie ma.. :)

Tak więc to tyle ode Mnie.. Powiem Ci, że wykonałeś kawał dobrej roboty, i do tego przyjemnej dla ucha :) Bardzo przyjemne dźwięki, sporo się dzieje.. Tylko ta głośność, ale to mała "usterka" Jednym słowem - gratuluję :)

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów ;)
Dave09

Post autor: Dave09 »

dziękuje za bardzo szczegółową ocenke..z tymi głosnosciami postaram się jeszcze pokombinować ;) pozdrawiam : ))
Awatar użytkownika
lucas92
Nowicjusz

Post autor: lucas92 »

fajne ta melodia znajoma mi trochę coś podobnego juz kiedyś słyszałem spoko kawałek taki lajtowy :)
ODPOWIEDZ