Co Wy na to?
Dzial ,,Polskie Utwory''
Dzial ,,Polskie Utwory''
Ja bym proponowal, aby utworzyc oddzielny dzial pt. ,,Polskie Utwory'' , gdzie Userzy zamieszczali by tylko Polska Muzyke z Polskimi Tekstami 
Co Wy na to?
Co Wy na to?
Re: Dzial ,,Polskie Utwory''
Hmm, wiesz pomysł jest nawet dobry...ale watpie czy przejdzie bo to juz jest zagłębianie sie w tzw. "duperele" tym bardziej ze jesli powstał by takowy dział musiałby on zostac podzielony na poszczególne gatunki muzyczne zeby nie było bałaganu...
pzdr.
pzdr.
pomysł dość ciekawy. ale do tego nie jest potrzebny specialny dział. wystarczy tylko ze do poszczególnych dzialów doda sie podkategorie 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
robert005
A może dział 'anglosaskie utwory tutejszych murzynów robiących na drutach'... Po co nastę
ne działy?! To forum jest wystarczająco rozbudowane i uważam że nie potrzebne mu są nowe działy. Po kiego wała wrzucać razem wszystkie polskie piosenki. Może podzielmy wszystkie utwory nie na gatunki muzyczne tylko w ogóle według języka w jakim zostały stworzone... Przesada
teraz ja się wypowiem...wydaje mi sie ze jest dobrze tak jak teraz jest...nie mowie ze pomysł jest zły ale forum jest moim zdaniem za małe....nie ma tylu użytkowników żeby sie aż tak wgłębiać...aż tak dużo osób nie wrzuca a też tak dużo polskiej muzy nie wychodzi...wiec myślę że jeszcze jest na to za szybko...
-
tomekfura
Dział moim zdaniem jest kompletnie niepotrzebny, bo jeśli ma być dział polskie przeboje czy jakoś tak, to zróbmy jeszcze: niemieckie przeboje, francuskie, arabskie i wsio innych... .
Tyle ode mnie
Tyle ode mnie
-
sidkoks
pomysł dobry, tylko podziel to na poszczegolne gatunki muzyki, tylko bez jakis staroci 
Dokładnie,zgadzam sie z Paulą.Nie przejdzie to,tym bardziej,że temat już był kiedyś poruszany.Za duży bałagan i roboty.Jest opcja szukajpaauli_83 pisze:Hmm, wiesz pomysł jest nawet dobry...ale watpie czy przejdzie bo to juz jest zagłębianie sie w tzw. "duperele" tym bardziej ze jesli powstał by takowy dział musiałby on zostac podzielony na poszczególne gatunki muzyczne zeby nie było bałaganu...
pzdr.![]()
,wiec nie ma problemu.Jeśli coś jest to jest a jeśli nie ma to nie ma.
-
serdelcioman
hehe moze polskie diskopolo
wezcie dajcie spokoj.... a potem co dzielic wszystko na rodzaj muzyki i jeszcze na inne jezyki?? BEZ SENSU!!