Moim skromnym zdaniem jest "cos" niesamowitego w tym kawałku i na 100% jestem pewna że jest to ten niesamowity "bajer" jakim jest gitara...którą uwielbiam...a motw od 3 : 07...mmmm, bajka
Przysłano mnie tutaj pod groźbą kary śmierci a zatem jestem A zatem co do kawałka fajny jak na mój gust, a co za mną tak przemawia to ta Gitarka wspomniana powyżej Jest miło, nie mogę powiedzieć, ze nie Polecam!
szczerze mówiąc nie widzę w tym kawałku nic nadzwyczajnego...gitarka fajna ale jak dla mnie za dużo jej tu jest...przynajmniej jak dla mnie...gitarka jest dla mnie za głośna ponieważ nie słychać Housowego klimatu...zagłusza kawałek
hmmm let me see, no latino i gitarrrrra jest tego nie da się ukryć, ale pojawił się chyba również nowy image Mondo, bo jakoś tak nie po mondo'wemu poleciał. Ale... może to i lepiej, jak ma zejść na złą drogę to lepiej niech szuka sił w czymś innym.
Co do motywu gitarrry to mam gdzieś wałek z 98 roku, house'ik z owym instrumentem, jak mi wpadnie w łapy to zapodam! Czasem wrzuty innych inspirują do własnych, nie macie też tak czasem?
pzdr!