Od jakiegoś czasu bawie się programikiem Traktor Dj Studio 3. Jestem początkujący i zrobiłem pare remixów. Chciałbym abyście ocenili jednego z nich:[code]http://lukaster91.wrzuta.pl/audi ... ster_remix[/code]
Ewentualnie prosze o jakieś wskazówki.
Proszę o ocenę mojego remixu.
Re: Proszę o ocenę mojego remixu.
Nutka wporzo spodobało mi się w ogóle wejście które trwa do bodajże 20sec, i ogólnie nuta bardzo fajna 
Skomentuj moją nutę bo kilkanaście osób ją przesłuchało ale nit nie skomentował :/
Skomentuj moją nutę bo kilkanaście osób ją przesłuchało ale nit nie skomentował :/
no to tak:
ten początek jest do dupy póki nie wchodzi wokal z tym kickiem i pianem, hat jest do dupy
troszke te efekty przypominają mi vDJ'a, ten wokal DJ Lukaster jest dupny, lead jest spoko
, późniejszy hat jest spoko, ten hard bassik jest spoko, widze pocięty wokal a to dla ciebie + bo lubie cięte wokale
, ta końcówka jest dupna..
utworek nie jest zły, ale po kilku przesłuchaniach się nudzi
pozdr.
ten początek jest do dupy póki nie wchodzi wokal z tym kickiem i pianem, hat jest do dupy
troszke te efekty przypominają mi vDJ'a, ten wokal DJ Lukaster jest dupny, lead jest spoko
utworek nie jest zły, ale po kilku przesłuchaniach się nudzi
pozdr.
-
DJ Krzyk
No więc tak: Faktycznie ten wokal na początku niezbyt się zgrywa (ten co wchodzi od razu z takim Reversem).. Potem niezły Downfilter.. Fajny Kick, nieźle nagłośniony, Pianinko też niezłe.. Bassik też niezły, Clapa mogłeś dać co dwa "klocki" nie razem z Kickiem.. Hi-Haty średnio Mi się podobają, Lead może być, choć jest za cicho, nie podoba Mi się takie zacinanie wokala, trochę Mi faktycznie te efekty podchodzą V-Dj'em.. Straszny faktycznie ten wokal DJ Lukaster, wywal Go najlepiej, bo idzie nie w tempo i tak jakby jest oddzielony od utworku
Ten główny Leadzik nawet fajny, tylko podgłoś go.. Dalsza część, po motywie Leadowym podoba Mi się, niezły Bassik, Kick, parę dodatkowych dźwiękow.. Potem znów wchodzi wokal, z takiego Filterowania.. Potem jednak nieźle to wszystko brzmi, znacznie bardziej Mi się spodobała dalsza część, od pierwszej
Usłyszałem parę przesterów, niektóre dźwięki przycisz.. Jakieś dziwne Ma zakończenie ten utworek.. Tak to nawet spoko, czekam na dalsze utworki 
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów