"pewniaki"
1) Peter Moon vs DominiX
2) Master Beatz
3) DJ Krzyk
4) High Black Electro remix
"50/50"
1) X-Deer
2) Juzek (poprawki)
"Nie zakwalifikowani"
1)DJ Jony
2) Hyperallstars
3) High Black nor.rmx
4) Thomas Van Rose
Tak to narazie wyglada. Gratuluje zwycięzcom !
50/50 przyslijcie mixy jeszcze raz, a co tyczy sie Józka to wymagane sa poprawki w mixie i masteringu. Ogółem ciekawa wersja.
No takisto Gratulujem Vitazom a Ja skusim Dalsy Konkurs mozno ze sa ini podary ale ajtak ti PhilvanSound Dakujem Tak s pozdravom Dj Jony Slovakia a esteras Vitazom Gratulujem
Hyper, to tylko zabawa Nie udało się teraz, uda sie nastę nym razem. Dziękuje wszystkim którzy nadeslali prace, z poziomem było róznie, z reszta widać to po wynikach ale mimo wszystko dziękuje za poświęcony czas i wysiłek.
A co się tyczy panów Józka i X-Deera, niech dadzą znać w tym temacie a ja już wszystko wyjaśnie.
Panowie, taka mała zapowiedz z mojej strony -> już nie długo kolejny taki konkursik, styl ten sam ale odrazu mowie ze podziałam na wieksza skale Bardzo mozliwe ze najpierw zwycieskie remixy i oryginal pojawia sie jako CDM i MusicCD w PLAY-u.
Z reszta, niedlugo pojawi sie oficjalny temat Rezerwowac czas i szykowac pomysly
Dobra panowie, skoro taka frekwencja to pokaze Wam co bedziecie mieli szanse zremixowac ! Takie wstepne, bardzo niedopracowane i w dodatku nagrane w niskiej jakosci demko. Ogolem mowiac zarys utworu.
MusicCD to taka gazeta... z tej firmy PLAY która wydaje też gazety z grami
Cena gazetki to około 6zł Mam ich sporo ... bo muzyczka jest naprawdę fajna... często tam wydają właśnie młodych artystów różnych Często to kupuje ze względu na cenę ;] u mnie to dokładnie 5.50zł ;] Pozdro i oczywiście też wezmę udział.