[30.09.08] - Max Farenthide press.Disco Superstars - Body Rock (radio edit) FUL!!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
ofa
Użytkownik

[30.09.08] - Max Farenthide press.Disco Superstars - Body Rock (radio edit) FUL!!!

Post autor: ofa »

W KONCU SIE UKAZALA NUTKA KTORA PRZEZ NIE JEDNEGO Z WAS JEST TU OCZEKIWANA BARDZO GORACO WIEC MACIE JA SPECJALNIE ODEMNIE DLA WAS WKONCU JA JA PIERWSZY JA TU WRZUCILEM I TERAZ TEZ INACZEJ NIE MOGLO BYC

WIELKA PREMIERA

Max Farenthide press.Disco Superstars - Body Rock (radio edit)

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/81343097/file.html
Adi
Specjalista

Re: [30.09.08] - Max Farenthide press.Disco Superstars - Body Rock (radio edit) FUL!!!

Post autor: Adi »

Ofa dzieki serdeczne jestes poprostu super, nutka wypas, thx jeszcze raz :) :) :) :)
dB09
Użytkownik

Re: [30.09.08] - Max Farenthide press.Disco Superstars - Body Rock (radio edit) FUL!!!

Post autor: dB09 »

WKONCU - pisze sie oddzielnie
ktura - przez ó
specialnie - specjalnie
WRZUDZILEM -wrzucilem

naucz sie dziecko pisac bo az oczy bola
hussaa

Post autor: hussaa »

@ofa proponuje zainstalowac mozille

co tu duzo mowic, jak dla mnie hit, dawno nie slyszalem lepszej nutki^^
Adi
Specjalista

dB09 jestes wkurzacjacy, ofa wrzucil ta nutke a ty sie doczepiasz do szczegolow, oczy bola jak sie patrzy na to co ty piszesz a nie sie doczepiasz do takich bledow, ty tez nie jestes geniusz wiec sie zamknij !!!!
Adi
Specjalista

Nutka nie zawiodla, jest super tak jak oczekiwalismy wszyscy :)
romeoxx

Post autor: romeoxx »

nutka super tylko zeby nie te ripy............ktore popsuly caly klimat
Jarek014

Post autor: Jarek014 »

Edytuj post, bo będzie się każdy czepiał ;)

A co do nutki- nareszcie wyszło... Efekt? Bardzo dobry :) romeoxx, niektóre "remixy" mi się bardzo podobały, i zaostrzały smaka na org. wykonanie.
kiler1024

Post autor: kiler1024 »

Slownik ortograficzny by Ci sie przydal ;p
a nuta fajna :)
Saddam Husein
Użytkownik

Post autor: Saddam Husein »

nic specjalnego nawet do konca nie sciagnalem bo mi sie kompletnie nie podoba pzdr
ODPOWIEDZ