Kukiz - Chodź zabiorę Cię do siebie [sX Music rMx]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
spOXer
Użytkownik

Kukiz - Chodź zabiorę Cię do siebie [sX Music rMx]

Post autor: spOXer »

Demko, jak na razie. Na 100% za parę dni będzie full :p. W full na pewno będą lepsze przejścia, poprawiony mix i master, i parę innych bajerów ;)

Polecam pobranie utworku na dysk, bo player na zippyshare strasznie ucina jakość :/.

full:

Kod: Zaznacz cały

http://streemo.pl/Portal/365384,Utwor,sX_Music_Kukiz___Choc_zabiore_____sX_Music_rmx.html
//edit - linki na zippy wygasły
djatom
Użytkownik

Re: Kukiz - Chodź zabiorę Cię do siebie [sX Music rMx]

Post autor: djatom »

nawet fajne to disco podoba mi się :) ja bym jeszcze dodał jakigoś fajnego Hi-Hat-a bo jak dla mnie mało cyka :)
pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Niezły pomysł z tym Filtrowanym wejściem.. Bassik nawet niezły, choć troszkę drażni uszy.. Kick i Clap fajne, podobają Mi się.. Całość zwrotki przypomina Mi lekko styl Maxa Farenthide'a.. Ten Cut Vocal lekko na odwal się.. Potem fajne Filterowane wejście całości z wokalem - wszystko fajnie, tyle że podczas tego Filterowania robi się przester.. Ogólnie nie przepadam za Disco Polo, ale to jest bardzo fajne :) Brzmi fajnie wokal z Bassem.. Wszystko się zgrywa, podoba Mi się efekt takiego "zagłuszania" Kickiem wokala.. Koniecznie zrób pełną wersję, bo naprawdę Mi się podoba ten utworek :) Zrób jakiegoś motywa z Leadem i fajnym Melo ;) I będzie git.. Może na Energy to pusczą :D Ogólnie fajne demko, czekam na pełną wersję..

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Dimitri G
Klubowicz

Post autor: Dimitri G »

fajne nawet bardzo :D
ODPOWIEDZ