FeelDii & Kez - Kiss Me (Lomapur rmx DEMO)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Lomapur
Użytkownik

FeelDii & Kez - Kiss Me (Lomapur rmx DEMO)

Post autor: Lomapur »

Witam :D mam dla Was wielką męczarnię ( ;D D) czyli prośbę o ocenę mojej nowej nuty, a dokładniej jej dema :P Mam nadzieję ze mnie zjedziecie najmocniej jak umiecie ;D bo krytyka zawsze ma jakies dobre strony ;D proszę o oceny i KRYTYKĘ przede wszystkim :D

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/94679988/file.html
Gimbus
Specjalista

Re: FeelDii & Kez - Kiss Me (Lomapur rmx DEMO)

Post autor: Gimbus »

Ocenię jak ty zaczniesz komentować .. Na pijawki nie zwracam uwagi ..
MAD_MAXX

Post autor: MAD_MAXX »

wokal jest nie w tej tonacji co melodia,

i wogole zygam stupid housem bleeee...

lecz nie bierz tego do siebie, bo kazdy ma prawo lubic co chce.

ta melodia 2:12 jest nakrecajaca, troche ja rozwin zeby nie robila sie za 2-3 loopem glupkowata.

bass jest dziwny, ustaw dluzsze podtrzymanie [sustain] bo robi sie taki krotki i jest wrazenie takiej hmmmm pustki ? sproboj go wypelnic tak az bedzie zanikal wraz z nadejsciem kicka
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Nawet niezły ten Downfilter (Czy Upfilter) na początku.. Ten dźwięk zamiast Bassu to jest w paczce Vengeance :D Kick nawet niezły, Clap fajny, podoba Mi się... Ten Cut Vocal taki Sobie - mogłoby być na Nim więcej Reeverba czy Delaya.. Potem jakiś tam boczny Leadzik wchodzi - średnio Mi się podoba.. Główny Lead nawet ciekawy.. Troszkę Go ścisz, bo za głośno jest w stosunku do Kicka i Wokala.. Jakieś tam Snare'y walą, nawet ciekawe.. Ale za długo troszkę ten motyw Leadowy bez Bassu, gdzie prawie nic się nie dzieje.. Potem słyszę kiepskie przejście.. Później wchodzi jakiś nast&#281 ;p ny Lead, nawet fajny.. Pachnie Mi lekko Phil Doonowskim Leadem.. Bassik fałszuje z Leadem, szczególnie na początkowych cztero-taktach.. Popraw Go troszkę.. Potem wszystko się kończy.. Cóż mogę powiedzieć - zrób pełną wersję - zobaczymy.. Na razie parę błędów do zlikwidowania jest, ale cóż :) Liczę na to że poprawisz, i że pełna wersja będzie lepsza :)

Pozdrawiam i powodzenia w pełnej wersji :)
ODPOWIEDZ