20 sekundowe demko mojego najnowszego utworu x)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

20 sekundowe demko mojego najnowszego utworu x)

Post autor: Couse McBeat »

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/76579398/file.html
Czekam na opinie! :)
Przepraszam wszyskich, że nie oceniam wam kawałków... ale mój net ostatnio tam zamula, że nawet mam problem wejśc i dodac coś mojego... jak tylko net wróci do normy biore się ze ocenianie :)
Gimbus
Specjalista

Re: 20 sekundowe demko mojego najnowszego utworu x)

Post autor: Gimbus »

Narazie to co jest nie tak to powiem tylko że lead taki troche horrorowy no i bassik troche by mu sie jakiś compressor przydał .. i z melodią fajnie by było zrobic cos weselszego a nie jedna tonacja i tyle .. mógłbym je fajnie przerobić xD

Tyle jak narazie dawaj fulla

PozdRO
MAD_MAXX

Post autor: MAD_MAXX »

nie sluchaj kolegi powyzej ad wesolkowatej melodi, bo to co zrobiles brzmi calkiem niezle!

faktycznie mozesz skompresowac bass, a najlepiej pociagnij w gore troche sustain, oraz mozesz zmienic delikatnie decay na nizszy poziom

pozatym moim zdaniem powinienes uzyc innego werbla. reszta fajna , czekam na full

PS: Hyperallstars co rozumiesz przez slowa "i z melodią fajnie by było zrobic cos weselszego a nie jedna tonacja i tyle .."
uwazasz ze trzeba robic muze w durowych tonacjach, czy kombinowac ze soba rozne skale ?
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

ja bym ta melodie tez przerobil ,bassik troche za slaby ale moze byc.poczekam na pelna wersje :) pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc :) Ten Boom taki lichy troszkę na początku... Za to Reverse fajny, podoba Mi się.. Bassik Mi się podoba, Mimo, że troszkę mało go słychać, ale Ok :) Główny Lead leciutko Mi nie podszedł.. Melo jak dla Mnie może być, tylko jest dla Mnie troszkę za mało urozmaicone, przydałoby się "więcej klocków" żeby podkreślić znaczenie Melo :) Ogólnie ciekawie się zaczyna.. Z dokładniejszą ocenką poczekam na pełną wersję :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
mkolo
Nowicjusz

Post autor: mkolo »

SUPER.bass żeczywiście trochę słaby ale mi się bardzo podoba
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

mad maxx uwazasz sie za niewoadomo kogo .. napisałem co sądze i sądzę że poprostu melodii brak życia .. mówisz że nie lubisz muzyki typu "jazda świnie po betonie" (Cokowlwiek to znaczy) ale mysle że mówisz tak dlatego że poprostu innej NIE UMIESZ robić .. mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia ale nieługo wyzwe cie cwaniaku na pojedynek ..
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

dla mnie demko fajne o basiku się nie wypowiedam bo słuchałem na loptopie :) co do Melo to jak kolega Dj Krzyk napisał przydało by się go troche urozmaicić... ale to przecież demo także wszystko jeszcze przed tobą :)

życzę powodzenia i pozdrawiam
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no wiec ja tez sie dolanczam do tego mozna by bylo to urozmaicic :) bo jak sie nie myle to chyba to pod latuje pod hardstyle? no jak narazie fajne fajne ale czekam na full :D pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

spoko demko ;d czekam na fulla ;d bass zaje..sty ;d
ODPOWIEDZ