Shekerz - Feel It (Club Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Shekerz

Shekerz - Feel It (Club Mix)

Post autor: Shekerz »

Siema! Po półrocznej przerwie zapodaję wam nowiutki track pt. Feel It.
Zapraszam do ocenki :)

link: [url=http://www.4shared.com/file/66499167/d63089 ... _Mix_.html
] Shekerz - Feel It (Club Mix) [/url]
DJ Krzyk

Re: Shekerz - Feel It (Club Mix)

Post autor: DJ Krzyk »

Daj jakiegoś Crasha na wejście, nie musi być głośny, ale żeby był ;) Breakbeacik ciekawy, wydaje Mi się, że przerobiony z Vengeance Breakbeatów.. Fajne kombinacje Crashem, niezłe wokale.. Fajne wejście Bassu.. Kick Ma kopa, fajnie go słychać.. Barwa Bassu całkiem niezła, na czym Bassik kręcony? Clap Mi troszkę nie podchodzi, przydałoby się go wymienić.. Dzwoneczki ciekawe.. Potem fajny ten Pluck co gra Melo, podobnego używa(&#322 ;) Caicek, bardzo Mi się podoba.. Główny Lead mógłby być troszeczkę lepszy, ale się nie czepiam, jest nawet niezły.. Melo ciekawe, podoba Mi się.. Ogólnie nie przyczepię się za bardzo do tej nutki, nie Mam zbytnio do czego, dźwięki (jeśli nie liczyć Clapa) znakomite, bardzo Mi się podobają, piosenka nie nudzi, ciekawe Melo.. Ogólnie naprawdę dobra produkcja, ma kopa, coś troszkę Ala Mayth Mi podchodzi.. :) Ale to tylko Moja sugestia :) Utworek bardzo dobry :ok:

Pozdrawiam :)
Shekerz

Yep, miało być ala Mayth :) Bass kręcony wyjątkowo w tym kawałku na Vengeance Ultimate Bass hyhy. Zazwyczaj zresztą sam kręce bassy ale że Rob też w wielu produkcjach używał tego sampla więc się pokusiłem (w tej też kręciłem na V-S ale drugi bass, w drugim przejściu z leadem). Jeśli chodzi o BB, to tak, pociąłem sobie z Vengeance (kick, clap, hat) i sam skleiłem podobny, pociąłem bo zazwyczaj robię dużo przejść z brejkiem :)

Dzięki za ocenkę ;)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Crash na wejscie by sie przydał ..Fajnie wykombinowałes te zacięcia kickiem .. Bassik fajny snary też .. clap wporządku wogole do perkusji sie nieprzyczepie .. potem wchodzą dzwoneczki fajne ;D i ten vocal cichutko tam podbrzmiewa fajnie ;D i zejscie downlifterem i bassik i melodia .. Lead bardzo mi sie podoba... Potem powtórka .. wszyzstko ci fajnie wyszło ..

PozdrO
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

ja nie mam żadnych zastrzeżeń całość mi się podoba
pozdrawiam
Shekerz

Thx za ocenki i czekam na nast&#281 ;p ne.

PS: Co wy macie z tym crashem, może być ale nie musi, a prawie każdy kawałek od crasha się zaczyna, się wyłamałem :D

Pozdro
ODPOWIEDZ