Dj Michael ft Basstrek-Extasy

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Siema ;)
Zapraszam do posluchania najnowszej produkcji....

Kod: Zaznacz cały

http://www.djmichael.mp3.wp.pl
DJ Krzyk

Re: Dj Michael ft Basstrek-Extasy

Post autor: DJ Krzyk »

A więc Kick na początku troszkę przymulony, radziłbym Go wymienić, dać jakiegoś z większym kopem, podbić Go na Eq.. Ten Mi bardzo brzmi takim FL'owskim Kickiem.. Clap i Hi-Hat też, radziłbym pościągać sample z Vengeance (chcesz, to mogę na PW podesłać linki) :) Bassik za cichutko Moim zdaniem gra.. Melo całkiem nawet ciekawe, w tym kawałku zabrakło Mi jednak kopa, mocniejszego Leadzika.. Bardziej "soczystego" Podoba Mi się taki Pluck, co potem wchodzi ;) Ogólnie widzę, że początkujący jesteś, więc Ci ostrego komentarza nie daję.. Z czasem będzie lepiej zobaczysz ;) Też tak zaczynałem.. Ogólnie dalszych sukcesów życzę ;)

Pozdrawiam. Jakby co to o sample zagadaj na PW :)
Pol4fon2U

Post autor: Pol4fon2U »

Powiem Ci tak: jedyne co w tym fajne to melodia, naprawdę jest zajebista! Jeśli sam ją zrobiłeś to ukłon w Twoją stronę bo naprawdę wpada w ucho :) ale reszta.... nie, że źle technicznie - jest spoko technicznie, dobra jakość sampli i dźwięków, dobry bassik, kick w miarę ale to wszystko brzmi jakby było to robione w Ejay,u ;] i zabrakło mi tutaj jakiegoś fajnego kobiecego wokalu. Nie ma utwór początku, środka ani końca. Wygląda to raczej jak zarys (projekt) kawałka niż cały utwór. Takie jest moje zdanie :) Pozdrawiam i zapraszam do mnie!
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

No nic z czasem bedzie lepiej :D Mam nadzieje ze spodoba wam sie moj kolejny kawalek juz nad nim pracuje wezme sie za niego PORZADNIE!!! ;)
ODPOWIEDZ