DJ Juzek - Fuck and Rock

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
DJ_Juz3k

DJ Juzek - Fuck and Rock

Post autor: DJ_Juz3k »

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/78184704/file.html
Oczekuje na wasze cenne komentarze.
Pol4fon2U

Re: DJ Juzek - Fuck and Rock

Post autor: Pol4fon2U »

Hahahahaha! xD ale sobie zwyłem z tego "Fuck and Rock" xD śmiesznie ten koleś to śpiewa! xD hehehe weź kicka zdeka podgłośń bo troszkę za cicho moim zdaniem gra :) dobry kawałek na ostrą najebe ;] hardstyle spoko, lead może być, ale mogłeś go troszkę bardziej rozbudować :) zajebiste potem te zejście w 1:59 na wolne i potem ta babka co śpiewa :) po prostu miodzio! xD hehe zajebiście jej głos zmieniłeś na lead! Prawdziwy hardstyle! :D hehe ale mówie Ci, coś potem kick jakiś szitowy wchodzi, albo słaba jakość kawałka albo słaba jakość kicka, weź go podbij i daj głośniej :) fajnie voxy pocięte. Ostro przy nim napierdalałem JumpStyle'a z ziomkiem xD ogólnie ciekawy kawałek!

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Post autor: dJtJay »

Kurcze ,chociażbym chciał to nie mogę się zbytnio wypowiedzieć bo tego nie słucham :/..No ale generalnie niezłe rycie XD.Pozdro
DJ_Juz3k

Właśnie nie wiem dlaczego dzwięki są nieczyste jakość duża dałem a i tak ogólnie słychać troche szumu który niszczy jakość utworku. Kicka głośniej hmm wtedy za bardzo nosi się i przygłusza resztę. xD dzieki za miłe komenty xD ale hmm krytyka by sie przydała bo z niej moge się czegoś nauczyć xD .
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Nooo Mi to jak najbardziej podeszło ;) Zarąbisty Bassik, dźwięki też ogólnie na bardzo wysokim (Hardstyle'owym) poziomie ;) Wokal fajny, nie wiem czemu się śmieją :D Jakoś faktycznie nie najlepsza, ale da się to naprawić.. Jeśli zrobisz w tym stylu Remix na Mojego CDM'ka to Masz duże sznase! :)

Pozdro :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no juzek jak na poczatek to jest dobrze ale pozniej to juz wiesz... nie lubie hard ale to twoj styl widac wiec sie duzo nie wypowiadam bo sie nie znam :) ale uderzenie jeste dobre :) pozdrawiam
DJ_Juz3k

Krzyk właśnie chce coś podobnego zrobić ale hmm nie wiem czy wyjdzie i nie wiem czy czas pozwoli xD D
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

jak dla mnie wporzo kawalek na wysokim poziomie, w dobrą strone zmierzasz. Pozdro!
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Post autor: pitey »

spoko nutka, fajne melo tak jakby z wokalu :D tylko to melo potem dziwne troche...

ogólnie pozytywnie

pozdro
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

no no kolego wyszło nawet fajnie podobami się wysoki poziom
mam pytanie kick-i z basem to robiłeś sam bo wydaje mi się jakbym już je słyszał(np.ten co idzie z tym melo z vox-a to pasuję mi na styl Dj Duro powinienaś go zna&#263 ;)

ale ogólnie to wyszło świetnie
pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów
DJ_Juz3k

Robiąc go wzorowałem się na duro i lunie ogólnie, ale bass i kick jest zmodulowany z sampli z hardstylu staram sie zawsze zmieniac je żeby nie było że korzystam z samych sampli.
DJ_Juz3k

No miło się robi jak widze że były 63 sciągnięcia. miło że wam się spodobała moja produkcja która pochłoneła mnie naprawde dużo czasu (około 4 miechów robiłem ten utworek). Jeden koleś napisał mi żebym sie wypromował ale żebym zmienił nick artystyczny czy pseudo. Wiem że to pytanie tutaj nie pasuje ale czy nick artystyczny ma dużo do promocji?? czy DJ. Zębowa Babka może być słynna tak samo jak Tiesto, Luna, itd??
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Hah, nick nie powinien się liczyć.. Liczą się na pierwszym miejscu umiejętności ;) Choćby miał jakiś koleś pseudo DJ Zgniły Burak, a robiłby lepiej od Tiesta, to byłby sławny :p Ale osobiście często jest tak, że właśnie się liczy.. Specjalnie zmieniłem z DJ'a Krzyka na Dream Lovera.. ;)
ODPOWIEDZ