ElectroMoudy - About this (Electro Version) oceniac!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Moudy

ElectroMoudy - About this (Electro Version) oceniac!

Post autor: Moudy »

Jest to moje 5 demo z kolei zapraszam do oceny

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/11808350/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/744594707.html
Dj Evvect

Re: ElectroMoudy - About this (Electro Version) oceniac!

Post autor: Dj Evvect »

heheh nawet dobre takie pokrecone :D
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

jak dla mnie jest spoko i mi sie podoba :) zobaczymy co dalej zrobisz :D pozdrawiam :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Zaczyna się jakoś jak Mallancia, tak jakoś Mi się skojarzyło ;) Ten Tek-House'owy Kick już Mi się przejadł trochę.. Clap ma nawet ciekawe brzmienie, nie jest zły.. Uplifter całkiem niezły.. Ale potem to już ten Leadowy dźwięk nie podszedł Mi za bardzo, jakoś bez sensu Ma Linię Melodyczną wymyśloną.. Bassik nawet ciekawy.. Dodatkowe dźwięki średnio Mi podeszły.. Ogólnie popracuj jeszcze nad tym utworkiem, zanim wypuścisz pełną wersję, pokombinuj, daj jakiegoś lepszego Leada :p Bo póki co jest troszkę słabo.. Ale zobaczymy co wykręcisz w pełnej wersji :)

Pozdrawiam i powodzenia życzę :)
Moudy

Post autor: Moudy »

DJ Krzyk pisze:Zaczyna się jakoś jak Mallancia, tak jakoś Mi się skojarzyło ;) Ten Tek-House'owy Kick już Mi się przejadł trochę.. Clap ma nawet ciekawe brzmienie, nie jest zły.. Uplifter całkiem niezły.. Ale potem to już ten Leadowy dźwięk nie podszedł Mi za bardzo, jakoś bez sensu Ma Linię Melodyczną wymyśloną.. Bassik nawet ciekawy.. Dodatkowe dźwięki średnio Mi podeszły.. Ogólnie popracuj jeszcze nad tym utworkiem, zanim wypuścisz pełną wersję, pokombinuj, daj jakiegoś lepszego Leada :p Bo póki co jest troszkę słabo.. Ale zobaczymy co wykręcisz w pełnej wersji :)

Pozdrawiam i powodzenia życzę :)
Co do początku kawałku to wiem ze nie za specjalny. Co do leadu, nie jest łatwo go wykręcić, może trochę za mało reverbu dałem i dlatego mętnie brzmi. Może nie znasz się za bardzo na muzyce elektronicznej ale jej linia melodyczna np w stylu aka Mondo musi być zagmatfana to numerek klubowy a nie komercyjny więc, nie spodziewaj rytmicznej melodii w stylu Dj Remo. Kick się poprawi. Każdy ma swój gust, jedną nutą nie upodobam się całemu światu. Podesłałem tą nutę gościowi o pseudo Taito jeden z najpopularniejszych polskich remixerów i mu się spodobało no cóż to tylko twoje zdanie.

Czekam na dalsze komentarze.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Spoko, Ja to rozumiem ;) Po prostu wyraziłem własne zdanie i szanuje zdanie Twoje :) Jasne, że każdy ma inny gust.. Ale Ja oceniłem głównie technicznie ;)

Pozdrawiam i powodzenia w dalszej produkcji życzę :)
ODPOWIEDZ