Sandra Gee - If You want To me (Hyperallstars Press. Amazing Project Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Gimbus
Specjalista

Sandra Gee - If You want To me (Hyperallstars Press. Amazing Project Remix)

Post autor: Gimbus »

Witajcie ;)

Oto mój remix dla Sandry Gee , skończyłem go wczoraj i chciałbym aby był jak najlepszy , dlatego proszę o waszą ocenkę ;D

Bassiku nie mogłem dopasować , melo , bassline musiałem robić sam gdyż nie posiadam żadnego Mida , a melo jest na dość niskiej tonacji i ten bass dziwnie brzmi ;( No ale nic niestety nie poradze ;p

PozdrO

Link :

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/95262844/file.html
DJ Krzyk

Re: Sandra Gee - If You want To me (Hyperallstars Press. Amazing Project Remix)

Post autor: DJ Krzyk »

Mogłeś nie zaczynać od razu Filterem, mogłeś dać wst&#281 ;p z samym Kickiem.. W ogóle jakoś za szybko kończysz utworki, w jeden dzień tego skończyłeś :p Posiedziałbyś nad Nim, byłoby jeszcze lepiej :p Ogólnie wokal za głośno, zagłusza wszystko.. Bassik taki trochę cichutki, mogłeś głośniejszy dać.. Bo to słychać, jakby go praktycznie nie było.. Kick się nie wybija, podbij Go bardziej na EQ.. Clap i ten Loop Hi-Hatowy fajny, podobają Mi się, ale wszystko jakieś takie ciche.. Upliftery fajne.. Podobają Mi się te akordy Piano, co w międzyczasie grają.. Melo już Mnie nie zachwyca niestety - poprawnie ułożone, ale w prawie każdej piosence jest podobna koncepcja co do Melo.. W ogóle niczym się nie różni prawie ta piosenka od innych :p Może wokalem i innym Melo ;) Tutaj technicznie dobrze, potem widzę, że wchodzi ściągnięty styl Filipa (Phil Doona), czyli wokal Floorfilli... Mówię - technicznie dobrze, dźwięki fajne, ale problem masz z głośnością dźwięków, dobrym Mixem, Masteringiem... No ale cóż poradzisz.. Tak w ogóle to nieźle.. Tyle ode Mnie ;)

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Dzieki Krzysiek ;) Kick podbije , bassu nie moge dać głosniej bo sam bassik jest strasznie cienki ale inny wogóle nie pasował do vocalu :( Wst&#281 ;p będzie inny kiedy zrobie edycje klubową (club edit czyli ok 5 min ;D ) .. Dajecie dalej ;D
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

jak dla mnie to też bassik za cichy kick może też ale nie musi być
co do reszty to fajnie ale jak kolega Krzyk napisał masz problem z głośnościa dźwieków popracuj nad tym i będzie super :)
pozdrawiam
ODPOWIEDZ