NightVegas - Save Your Kisses (DJ Vojtech RmX) Demo

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

NightVegas - Save Your Kisses (DJ Vojtech RmX) Demo

Post autor: Couse McBeat »

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/4234792/file.html
Jak w tytule :) narazie demko... możliwe, że będą poprawki oraz ewentualne zmiany :) czekam na opinie!
Awatar użytkownika
sbr
Nowicjusz

Re: NightVegas - Save Your Kisses (DJ Vojtech RmX) Demo

Post autor: sbr »

uhuhu czuje cos dobrego. Uwielbiam takie vocale :D To pianinko i pad pod voxem idealnie pasuje, pozniej fajne wejscie i znow vocal. Bardzo mi sie podoba. Tylko niech nie gra samo pianinko z kickiem i hi-hetem jakos to takie puste :) dodaj cos. Ogolnie zapowiada sie fajnie. Fajna melodia, fajny vocal, fajny pomysl. Koncz to i z dokladniejsza ocena poczekam na fulla. :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc.. Naprawdę przyjemny wokal, podoba Mi się.. Ten dzwoneczkowy Pluck naprawdę ciekawie wyszedł, też Mi się podoba.. Pad też całkiem ciekawy.. Ogólnie początek naprawdę idzie na plus ;) Potem Kick troszkę Mi nie podszedł, ten Bassik także nie za bardzo... Potem znów ten motyw co był na początku.. No ten Bassik to mógłby iść na różnych dźwiękach, a nie gra jedną i tę samą wysokość.. Nie ocenię Masteringu, bo słucham na słuchawkach... Ale nawet na Nich nic Mi za bardzo nie trzeszczy ;) Potem fajny Breakbeacik, wokal się trochę jakoś plącze.. No ale ogólnie ciekawie, tylko troszkę nudno.. Ale technicznie całkiem całkiem, właściwie tylko ten Bassik Mi nie podszedł.. A reszta całkiem udanie wyszła.. To tyle ode Mnie..

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

no wiec, bass bym zmienil troche prosty jest, a tak ogolnie to niezly klimat ;) Pozdro!
Lomapur
Użytkownik

Post autor: Lomapur »

Poczatek mi nie podszedl, ten clap dalej tez jakis dziwny... ;P kick moze byc, bass tez ujdzie ;) no, ten bass grajacy pod leadem pozniej moglby byc rzeczywiscie bardziej porozkladany ... ale ogolnie ladnie to ze soba wspolgra ;)
dj_esen

Post autor: dj_esen »

Daj re upa to ocenie w końcu jestem autorem oryginału :P
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Post autor: Couse McBeat »

Prosze bardzo :D

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/34463885/file.html