polecam:
Olej - Voices of nature
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=ZuDxcsZ-XmoKod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=ZuDxcsZ-Xmodzieki! bardzo pozytywny komentarz dla mnie. milo ze sie podoba, ten numer jest jeszcze do poprawek, trzeba troche pogrzebac, jesli sluchales calego slyszales napewno 3 lub 4 razy lekkie przerwanie przy przejsciach?? to efekt mojego slabego komputera, poprostu mam juz problemy nawet z zapisem do mp3. to juz staje sie meczace i zawsze wracam do tego tematu, poprostu ograniczam sie o kilka procent. mam nadzieje, ze wkrotce to sie zmieni, puki co, daje rade dalej!DJ Krzyk pisze:A więc: Bassik całkiem przyjemny, Loopik Mi podszedł, Kick troszkę Mi brzmi standardowo, ale ogólnie jest Ok.. Hi-Haty mogłyby być ściszone troszkę.. Clap niezły.. Dźwięki Leadowe (Sytnhe, Arpy itp) ogólnie Mi się naprawdę podobają.. Co Ja będę mówiłNie specjalizuję się w takim gatunku, jaki Ty prezentujesz, jest bardzo ładnie, tak dalej 3maj.. Dźwięki trzymają naprawdę wysoki poziom, Melodycznie naprawdę ładnie, Pianinko ciekawe.. Bogato w dźwięki.. Widać że troszkę już przeszedłeś z muzyką, i będzie jeszcze o Tobie głośno
Pozdrawiam ciepło![]()
Dzieki DJ JohnyDjJony pisze:NO tolko odomna: Hmm nuta priemne brzmi loopik jest ok melody je velmy dobra cely utvor znie velmy slusne a nie nudzi no to dla mne velky + no to len tak dalej bo vidno ze talent mas no to tolko doomna S Pozdravom Pri dalsich komentaroch Dj Jony Slovakia
Zapodaj mi adres email na PW to wysle Ci ten numer przy najblizszej okazji (wtorek badz sroda), postaram sie wczesniej. Caly otwor od beatu po cala linie melodyczna to 100% mojej inwencji. Milo slyszec takie komentarze bo wkladam w to duzo swojej pracy i oczywiscie serca. Mam nadzieje, ze kolejne moje produkcje rowniez beda sie podobac. Czekam oczywiscie na screeny od Ciebie.DJ Adammo pisze:No extra trance, bardzo podoba mi się, zapodaj go w mp3 w 320kbps to sobie nagram na playeraSłucham sporo trance i uważam, że Twój kawałek jest na dość wysokim poziomie. Mam nadzieje, że melo nie jest z mida
Widać, że masz sporo doświadczenia, bo jednak muzyka trance to nie jest jakiś hands up... Trance jest bardziej złożony, wymaga większego wkładu pracy przy własnej produkcji
Btw. Odczytałem Priva od Ciebie. Zapodam jak tylko będę miał więcej czasu![]()