Electro Busterz - Here We Go (Extended Mix) FULL HQ

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Electro Busterz - Here We Go (Extended Mix) FULL HQ

Post autor: pitey »

Witam, oto full najnowszego dzieła. Mam nadzieję, że się spodoba. Liczę na komentarze.

Electro Busterz - Here We Go (Extended Mix)

gatunek: electro
time: 5:27
128 BPM
320kbps

Kod: Zaznacz cały

http://www8.zippyshare.com/v/69927508/file.html

pozdro.
DJ Krzyk

Re: Electro Busterz - Here We Go (Extended Mix) FULL HQ

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Kick naprawdę posiada dobre brzmienie, jest całkiem dobrze nagłośniony, Loopik jak zwykle solidny, dobry, Clap poprawny, ogólnie co do perki to zastrzeżeń nie mam :) Podobają Mi się te poboczne Reeverse, fajny Uplifter, ciekawy wokal... Potem całkiem przyjemny Bassik, dałbym na niego na początkowych ustawieniach Reeverba z 15 % jego mocy :) Albo dałbym temu Bassikowi górną oktawę jeszcze, poeksperymentowałbym :) Niezły Boom, ogólnie troszkę ubogie przejścia, ale całkiem ciekawie wykonane :) Bassik samodzielnie wykręcony? Bo z czymś tu Mi się kojarzy, ale może to być tylko skojarzenie :) No potem to całkiem ciekawie wszystko gra, fajne ma ułożenie ten Bassik nawet, poboczne Melo też całkiem całkiem, brakuje Mi jakiegoś porządniejszego Leada może, dałbym jakiś motyw z takim :) Ale to tylko Moja sugestia... Ogólnie troszkę mało się dzieje jak dla Mnie, nie wiem jak to w Electro jest, preferuję Hands-Up, ale myślę, że przydałoby się lekkie urozmaicenie pobocznymi wstawkami :) Ale tak to całkiem przyjemnie, ani do dźwięków, ani do Mixu oraz Masteringu nie mam zastrzeżeń, przyjemnie to wyszło :)

Pozdrawiam serdecznie :)
ODPOWIEDZ