GTA IV na PC
-
dawraw14
GTA IV na PC
Grał z was ktoś w GTA IV na PC , ja odpaliłem na GF 8600GT i jest tragedia , na Low jest 13-17 klatek ,czasami jest płynnie ,ale ogólnie tragedia pod względem konwersji z konsoli :mad:, dobrze że gre już wcześniej przeszedłem
. Napiszcie jak wam chodzi i na jakim sprzęcie .
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
-
dawraw14
Re: GTA IV na PC
Nooo , po patchu jest lepiej 1024/768 Prawie Medium i da sie grać 20-22 klatki ale i tak spada do 15 dość często
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Też mam GF8600 GT i nie narzekam :p Na low mam co prawda, rozdziałka 1024/768 ale gra się super 
Tylko ostatnio jak włączam misje "Crime and punshiment" to mi sie zawiesza :/ a poza tym lux
Tylko co zrobić żeby ta misja działała.....
Tylko ostatnio jak włączam misje "Crime and punshiment" to mi sie zawiesza :/ a poza tym lux
Tylko co zrobić żeby ta misja działała.....
-
dawraw14
Daj jakiś nawiew na grafe bo te GF 8600 dość szybko sie grzeją i jest z nimi problem przy GTA IV
Heh a ja sobie narazie nie pogram w ta gierke bo przy procku Sempron o taktowaniu 1,6 Ghz i grafie GF 7600 ( 128 bit/256 ram ddr2 ) to chyba nie ma co liczyc na cud zeby gra poszła ?

Czytałem posty, że innym na takim sprzęcie gra chodziła, tylko że to był raczej pokaz slajdów 
-
Jacek
Jacek, smiało instaluj
oczywiście najnowsze stery i będzie chodzić jak ta lala 
Kurde, a ja dalej mam problem z ta misja :/ zawiesza się akurat przed nia :/ wiecie może czy save'y można od kogoś skopiować ?
Kurde, a ja dalej mam problem z ta misja :/ zawiesza się akurat przed nia :/ wiecie może czy save'y można od kogoś skopiować ?
Zrobiłem 
Musiałem jeden plik sciagnac z neta
Więc teraz smiga
W wiecie o tym że po wcisnieciu "p" podczas grania, włacza sie efekt blur ? Na jakim 4um wyczytałem, a przeciez powinna byc o tym wzmianka w opcjach gry...
Musiałem jeden plik sciagnac z neta
Więc teraz smiga
W wiecie o tym że po wcisnieciu "p" podczas grania, włacza sie efekt blur ? Na jakim 4um wyczytałem, a przeciez powinna byc o tym wzmianka w opcjach gry...
-
Uploadmen
Gta po prostu zostało skopane na maksa.. porównajcie choćby grafę z FAR CRY 2 i nie zżera tyle kompa co GTA po prostu nie dopieszczona perełka robiona w szybkim tempie co dało się w znaki wszystkim PEcetoManiaką
- DeeJay Yang
- Specjalista
ja gralem mam kompa Ge 9500 GT 512, procek 3600 core 2 duo i nic wykorzystuje tylko 33 % grafiki gry czasem sie przymuli, szczerze mowiac w gta 4 sie nie pograc na strszych kompach... trzeba miec chyba kompa za 5000 tysiakow