A więc: Reverse Crash nawet ciekawy :p Potem Lead dobry, fajne Melo gra.. Ale co to? Czeu potem jakiś lipny "Uplifter" (o ile można nazwać Uplifterem idący w górę Bass czy coś

wszedł, i to się kończy? No dość dziwne rozwiązanie, ale cóż, co kto lubi :p Fajny Reverse, potem Kicka troszkę bym na EQ podbił, górne partie, zaryzykowałbym może takie coś

Leadzik dobry, podoba Mi się, Bass też jest dobry :p Do Clapa zastrzeżeń nie mam

Ogólnie fajne Boomy potem daliście, ciekawie wchodzi wokal, mógłby mieć na Sobie Delaya, lepiej by brzmiał może

W końcu słyszę to Melo, co było na początku, naprawdę dobre jest, to samo mogę powiedzieć o Leadzie

Wokal naprawdę troszkę suchy jest, mogliście dać tego Reeverba albo Delaya, bo ta suchość w uszy Mi bije ;D Ale cóż :) Główny motyw bez kopa troszkę, spodziewałem się takiego "wybuchu" energii, dynamiki, i przeliczyłem się, bo gra tak samo jak na początku :p Loopy dobre daliście. Potem to się powtarza... Jednak ogólnie dobrze panowie, całkiem przyjemnie, podoba Mi się ta produkcja mimo błędów ;)
Pozdrawiam :)