Max Farenthide & Dj Hubertuse - Migration (Steven van Peter 2008 Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Steven van Peter

Max Farenthide & Dj Hubertuse - Migration (Steven van Peter 2008 Remix)

Post autor: Steven van Peter »

Cześć :) Pomyślałem, że warto sobie przypomnieć stary dobry wałek jakim jest Migration. Pozwoliłem sobie na zupełnie inne brzmienie tego nagrania tak, by jak najbardziej zaskoczyć. Mam nadzieję, że przypadnie Wam, drodzy użytkownicy, do gustu. Pozdrawiam i liczę na komentarze :)

Kod: Zaznacz cały

http://djsteven.wrzuta.pl/audio/eleJjIZ933
(na stronie podany też link na speedyshare)
sytrus2007
Nowicjusz

Re: Max Farenthide & Dj Hubertuse - Migration (Steven van Peter 2008 Remix)

Post autor: sytrus2007 »

Fajny remix podoba mi sie :) . pozdrawiam
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

Szukam czegoś, do czego możnaby się przyczepić i jest ciężko ;)
Wszystko w miarę zadbane, nie słychać clicków, standardowy pomysł na obramowanie kompozycji z crashów, może clap za cicho, słyszę jakiegoś loopa, nie znam oryginału i mam nadzieję, że choć połowa melodii jest twoją zasługą ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Ciekawy Reverse Crash na początku, ładnie łączący się z Crashem :) Piękny Padzik i całkiem przyjemne pianinko, Break całkiem dobry, troszkę Mi nie spasowały Rimy w nim, ale co kto lubi :) Widzę, że postawiłeś na nieco spokojniejszy klimat :) Ten Leadzik to właśnie coś Ala Max Farenthide, chodzi Mi o ten brzmiący jak z 3xosc :) W tle przyjemnie grające Synthe, Kick dobry, Fille całkiem przyjemne, Hi-Hat i Clap spoko, potem przechodzi to wszystko do nieco "mroczniejszego" motywu :) Tylko szkoda że w Playerku dochodzi Mi tylko do około 1:20, potem za Chiny nie idzie.. Ale myślę, że cały utworek jest dobrze wykonany, skoro pierwsza część jest naprawdę ładna, to druga chyba jest podobnie wykonana ;) A co do promocji to może dam radę coś zdziałać :)

Pozdrawiam :)
Steven van Peter

Post autor: Steven van Peter »

Wielkie dzięki wszystkim za komentarze :) Dj Krzyk, jeśli nie idzie Ci w playerku, zawsze pozostaje opcja ściągnięcia ze speedyshare (link w opisie utworu na wrzuta.pl) :) Właśnie błądzę po forach zostawiając tam swoje ślady, aby sprawdzić, czy moja muzyka 'trzyma poziom'. Nabieram doświadczenia i korzystam z rad innych. Jeśli udałoby się jakoś wypromować to byłbym dozgonnie wdzięczny! Mam nadzieję, że następne wałki będą coraz lepsze. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

nie lubie Maxa, ale ten remix mi sie spodobał 8/10
ODPOWIEDZ