Cher - Believe (Unavailable Dee Jay's Extended Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Losiu001

Cher - Believe (Unavailable Dee Jay's Extended Remix)

Post autor: Losiu001 »

Znajdziecie ten kawałek na unavailabledeejays.mp3.wp.pl ;)
To nowy projekt założony przeze mnie i mojego dobrego kumpla ;) Polecam i...mam nadzieje ze się spodoba ;) pisać komenty! ;)
DJ Krzyk

Re: Cher - Believe (Unavailable Dee Jay's Extended Remix)

Post autor: DJ Krzyk »

Na początku dobry Crash i Downlifter.. Troszkę Mnie irytują te dźwięki perkusyjne, takie boczne... Nie podobają Mi się.. Snare'y poprawne nawet, fajny Bassik z 3xosc :) Ciekawie Breakbeat skombinowany, podoba Mi się to, ze sami układacie :) Uuu a co Ja słyszę? Podoba Mi się ten wokal ;D Mógłbym wiedzieć, skąd Go wytrzasnęliście? :) Ten Bass z 3xosc Benkowy troszkę Mi się przejadł, no ale Ok... Kick dobry, Tek-House'owy, Clap całkiem dobry, Hi-Haty tez nie są złe, ogólnie co do perki nie mam zbytnio uwag :) Fajny ten Synth, dynamiczny, podoba Mi się, wokal fajnie wpasowany, trochę tam ginie pod względem reszty, ogólnie Mix troszkę do poprawki :) Potem naprawdę fajne pianinko, podoba Mi się! :) Pad tez naprawdę ciekawy, ale dałbym jakieś Chordy na niego, zeby nie był taki "osamotniony" na jednym dźwięku.. Potem na tym Bassie dość dziwny Reeverb się zrobił, nie podoba Mi się zbytnio ten Reeverb... Bassik Ma fajnie ułozoną Linię Bassową. Ogólnie jak słyszałem początek, to myslałem, ze nic dobrego, lecz później pozytywnie Mnie ten utworek zaskoczył :) Jak najbardziej dobry utworek, jest parę rzeczy, które przydałoby się poprawić, zeby osiągnąć perfekcję, ale ogółem naprawdę ciekawie :)

Pozdrawiam :)
Losiu001

Dzięki stary, nie sądziłem ze ktoś mi tą nutę skomentuje ;D więc tak...zadne 3xosc czy coś takiego, bo całość to jest robota syntezatorka yamaha ;) pianko podejrzewam ze ci się podoba bo sam na nim grałem ;) nie ma zadnego pada-trochę załosna próbka skrzypiec...ale nie pad ;) starałem się zeby wyszedł jak najautentyczniej ;) a co do reverbu-dałem go na całośc utworu zeby poprostu mastering był mnij więcej wszędzie taki sam ;) ale dzięki za wszystkie rady, odwiedzę cię i ocenie twoje nutki ;) ps.projekt unavailable dee jay's-w składzie house flare i dj herman-mamy też odpowiednio solowe projekty-houseflare.mp3.wp.pl i djherman.mp3.wp.pl-tam też cię zapraszam ;)
Losiu001

A jeśli chodzi o acapellę to wiesz...wpisuje se czasem z nudów w aresa frazę acapella i nawet czasem się trafią ładne okazy ;D ;D ;D teraz pracujemy nad no doubt - don't speak(voxa też na aresie dorwałem ;) )-bardzo podobnym stylowo do believe ;)
ODPOWIEDZ