Dablous demo 2

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Dablous demo 2

Post autor: Mike »

Witam zapraszam do posluchania demka diablous premierka bedzie w sylwestra wiec mam jeszcze sporo czasu zaeby poprawic bledy itp :D to jest narazie demko:

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/93979927/file.html
DJ Krzyk

Re: Dablous demo 2

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Niezły Uplifter na wejście, Kick średnio Mi spasował, przydałby się jakiś Ride na Niego, Bassik niestety tez Mnie nie zachwyca, jakiś taki "zachrypnięty" jest, potem wchodzi inny, lepszy od tego początkowego.. Reverse Crashe dobre, Pad niezły, główny Lead podoba Mi się, Melo wyśmienite, chyba to Twoja najlepsza strona, o ile nie jedziesz z Midów xD Troszkę słyszę przez Flangera przepuszczony Lead, brzmi trochę jak Virtual DJ xD Close Hi-Haty całkiem dobre, Clapa mało słychać, choć zdołałem wychwycić, ze nie jest zły :) Ogólnie trochę sucho w niektórych momentach, ze az skrzypi lekko ;D Powinieneś popracować nad dodawaniem efektów na utworek, bo to naprawdę duzo daje, wtedy utwór staje się o wiele zywszy, bardziej dynamiczny, lepszy :) Ogólnie za wiele nie kombiniowałeś, trochę schematyczna ta nutka :) Choć nie jest taka zła, ale wymaga jeszcze poprawek :) Czekam na Fulla :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: Dablous demo 2

Post autor: Mike »

ok dzieki jeszcze bede nad nia pracowac :D to jakby bedzie przerobka oryginal mozesz posluchac na youtube gdzies chyba wpisz Diablous i gdzies sie oryginal powinien znalezc :)

pozdro
ODPOWIEDZ