Przedpremiera ???

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
imek
Użytkownik

Przedpremiera ???

Post autor: imek »

Witam :D Male pytanko mam. Co grozi za wrzucenie nutki do sieci (np.na forum) w wersji ''full'' jesli jej premiera jest np. miesiac pozniej ??? :confused:
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Re: Przedpremiera ???

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Hmmm... wp***dol od producenta? :D I jakieś nieprzyjemności prawne na pewno, wrzucając nutę już po premierze można się chociaż zasłaniać tym, że niby jest to legalne jeśli się ściąga na 24 godziny itd.

Ale mogę się mylić, na wykładach z prawa i własności intelektualnej zazwyczaj &#347 ;p:D

///Hamuj się ze słowami - Wulgaryzm edytowałem.
Awatar użytkownika
Mich4LPL
Użytkownik

Post autor: Mich4LPL »

Dożywocie.

a tak serio to nie wiem, ale jak masz dost&#281 ;p do utworów miesiąc przed premierą to wrzucaj. Chociaż nie chce mi sie w to wierzyć ;]
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

masak pisze:Hmmm... wpierdol od producenta? :D
:lol: :lol: :lol: dobre ;D
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

ja tam raz dalem nute przed premierowa i moze ukazala sie ona nawet miech przed wydaniem

ale nie to forum tylko duzo mniejsze i mnie nie sciagali (ne wiedzialem czy juz wyszlo :]) xD

ale raczej nie powinno sie tego robic ;p mozesz komus dawac na Pw lub cos [Exclusive

;D ] (: ale duzo trackow jest "dostepna" przed premiera ale trzeba miec znjaomosci

zeby je zdobyc ale sa one tak dla siebie :D chyba ze Ci producent pozwolil ja wydac w

neta to juz inna sprawa....

[Nie wiem czy dobrze mowie xD ]

pozdro ;)
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Z tego co wiem to ni chu chu...ja w kazdym razie tez cos chcialem upnac przed, to uslyszalem ino won mi stad ! ! ;/ - w dniu premierki i owszem ale przed to raczej nie przejdzie :D
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Post autor: Jonek9FCB »

Spoko,nie peniaj ;p Nic Ci nie zrobią :] ;p A jeśli nawet przyjdą do Ciebie na chate to powiedz,że to wszystko przeze mnie ;D :p:] Ja tam z nimi powalczę ^D^ ;p :D :] ;p
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Wrzucaj - napisz ze staroc zgrales z kasety magnetofonowej :D
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Co do przedpremier, na Twoim miejscu bym sie wstrzymała do dnia premiery. Juz kiedyś była tu sytuacja, że firma fonogroficzna poprostu sie upomniała o to, ktoś kiedyś wrzucił podobny kawalek, wiec lepiej dla dobra swojego i forum wstrzymaj sie.

pzdr. :)
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Post autor: fi'zi:k »

Wrzucać, wrzucać..
Awatar użytkownika
Ospalek
Użytkownik

Post autor: Ospalek »

Wiesz tak naprawde dostep do tych PP ktore ty masz ma pewno kilkaset osob i wrzucenie takiej nutki raczej nikle szanse na konsekwencje... chyba ze dostaniesz cos exclusive w co watpie w tedy to nie ktorzy MP nie zle potrafia namieszac i mozna miec nieprzyjemnosci :)
Zostaje Kwestia Moralna... Jako poczatkujacy Mp Nie ujawniam przed premier wole zachowac je dla siebie i tobie tez tak radze :P
Awatar użytkownika
imek
Użytkownik

Post autor: imek »

No i raczej zostawie ja dla siebie :) Dzieki za odpowiedzi :)
Uploadmen

Post autor: Uploadmen »

imek pisze:Witam :D Male pytanko mam. Co grozi za wrzucenie nutki do sieci (np.na forum) w wersji ''full'' jesli jej premiera jest np. miesiac pozniej ??? :confused:
hm co grozi... nic nie grozi po prostu dajesz przedsmak ludzią aby sie osłuchali i potem ruszyli swoje 4 litery do EMPIKU lecz tez nie koniecznie musi to być empik
ODPOWIEDZ