Przedpremiera ???
Przedpremiera ???
Witam
Male pytanko mam. Co grozi za wrzucenie nutki do sieci (np.na forum) w wersji ''full'' jesli jej premiera jest np. miesiac pozniej ??? 
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Re: Przedpremiera ???
Hmmm... wp***dol od producenta?
I jakieś nieprzyjemności prawne na pewno, wrzucając nutę już po premierze można się chociaż zasłaniać tym, że niby jest to legalne jeśli się ściąga na 24 godziny itd.
Ale mogę się mylić, na wykładach z prawa i własności intelektualnej zazwyczaj ś
ię 
///Hamuj się ze słowami - Wulgaryzm edytowałem.
Ale mogę się mylić, na wykładach z prawa i własności intelektualnej zazwyczaj ś
///Hamuj się ze słowami - Wulgaryzm edytowałem.
Dożywocie.
a tak serio to nie wiem, ale jak masz dostę
do utworów miesiąc przed premierą to wrzucaj. Chociaż nie chce mi sie w to wierzyć ![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
a tak serio to nie wiem, ale jak masz dostę
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
ja tam raz dalem nute przed premierowa i moze ukazala sie ona nawet miech przed wydaniem
ale nie to forum tylko duzo mniejsze i mnie nie sciagali (ne wiedzialem czy juz wyszlo :])
ale raczej nie powinno sie tego robic
mozesz komus dawac na Pw lub cos [Exclusive
] (: ale duzo trackow jest "dostepna" przed premiera ale trzeba miec znjaomosci
zeby je zdobyc ale sa one tak dla siebie
chyba ze Ci producent pozwolil ja wydac w
neta to juz inna sprawa....
[Nie wiem czy dobrze mowie
]
pozdro ;)
ale nie to forum tylko duzo mniejsze i mnie nie sciagali (ne wiedzialem czy juz wyszlo :])
ale raczej nie powinno sie tego robic
zeby je zdobyc ale sa one tak dla siebie
neta to juz inna sprawa....
[Nie wiem czy dobrze mowie
pozdro ;)
Z tego co wiem to ni chu chu...ja w kazdym razie tez cos chcialem upnac przed, to uslyszalem ino won mi stad ! !
- w dniu premierki i owszem ale przed to raczej nie przejdzie 
Spoko,nie peniaj
Nic Ci nie zrobią :]
A jeśli nawet przyjdą do Ciebie na chate to powiedz,że to wszystko przeze mnie
:p:] Ja tam z nimi powalczę
:D :] ;p
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Co do przedpremier, na Twoim miejscu bym sie wstrzymała do dnia premiery. Juz kiedyś była tu sytuacja, że firma fonogroficzna poprostu sie upomniała o to, ktoś kiedyś wrzucił podobny kawalek, wiec lepiej dla dobra swojego i forum wstrzymaj sie.
pzdr.
pzdr.
Wiesz tak naprawde dostep do tych PP ktore ty masz ma pewno kilkaset osob i wrzucenie takiej nutki raczej nikle szanse na konsekwencje... chyba ze dostaniesz cos exclusive w co watpie w tedy to nie ktorzy MP nie zle potrafia namieszac i mozna miec nieprzyjemnosci 
Zostaje Kwestia Moralna... Jako poczatkujacy Mp Nie ujawniam przed premier wole zachowac je dla siebie i tobie tez tak radze
Zostaje Kwestia Moralna... Jako poczatkujacy Mp Nie ujawniam przed premier wole zachowac je dla siebie i tobie tez tak radze
-
Uploadmen
hm co grozi... nic nie grozi po prostu dajesz przedsmak ludzią aby sie osłuchali i potem ruszyli swoje 4 litery do EMPIKU lecz tez nie koniecznie musi to być empikimek pisze:WitamMale pytanko mam. Co grozi za wrzucenie nutki do sieci (np.na forum) w wersji ''full'' jesli jej premiera jest np. miesiac pozniej ???