Witam Was w świąteczne popołudnie Mam dla Was propozycję, która powinna Wam się spodobać... Ci, którzy znają produkcje pana z nawiasu nie powinni się zawieść... Polecam wszystkim ;-)
Jak wiadomo Gareth Emery no to i nieco mocniejsze brzmienie i progresywne, motyw zaczynający się po 2 minucie jest jak najbardziej na miejscu. Całość świetna, mnie sie bardzo podoba czyli oczywiście Polecam!
Utworek 1 klasa agresywnie sie zaczyna wchodzi vocal nastepuje wyciszenie i tak jak Krzysiek wspomnial motyw rozpoczynajacy sie po 2 muniucie dopełnia całości THx leci za upka
Oczywiscie ze kawałek jest bardzo dobry. Sluchalem calosci dzisiaj w nocy i musze przyznac ze remix Garetha prezentuje sie najlepiej (dub mix Garetha tez jest dobry z kolei remix Arneja to juz porazka ). Wyczuwalny jest w nim jego charakterystyczny styl znany chociazby z remixu "The Second Coming" :p 9 / 10 ode mnie
standardowa wyhuhana nutka od Emerego, oczywiście piękny, ale remix Arneja mnie pozamiatał dawno takiej nuty nie słyszałem... no chyba remix simulated stenberga, ale to jest lepsze
pozdr
Pan z nawiasu... ładnie tak mówić o Emerym? Remix git lansik, po chwilowej zadyszce w połowie roku chłopak wyraźnie odzyskuje poprzedni, wysoki poziom - i to się chwali 9/10, oczywiście polecam!