dj marker - music |FULL|

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Mark Loudie
Klubowicz

dj marker - music |FULL|

Post autor: Mark Loudie »

siema dziś wam wrzucam fulla mojej nutki :D

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/158114890.html
P0ZdRo
Janek87
Nowicjusz

Re: dj marker - music |FULL|

Post autor: Janek87 »

No to ja będe pierwszy
To tak basslinne fajny melodia zaje... pasuje do tej nuty to na + a na minus to te pauzy w 1 25 oraz na 2 27 mogłeś zrobic inne przejscie a tak cała nute to oceniam 8/10
Pozdro i zycze udanych produkcji
Awatar użytkownika
Incartey
Nowicjusz

Post autor: Incartey »

Pomysl na Nutke fajny :) Osobiscie bass Bym zmienil ten mi sie nei podoba . Lead Dobry :)
Kick Bym Mocniejszy lekko dal :) 7/10 :)
Awatar użytkownika
Mark Loudie
Klubowicz

dzięki za komenty i oceny :D

P0ZdRo
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Wejście to nic szczególnego, zwykły Crash, w dodatku mógłby być potraktowany Delayem ;) Chyba oceniałem nawet demko tego :) Kick całkiem ciekawie gra, miejscami się gubi, obrobiłbym Go bardziej na EQ. Clap całkiem ciekawy, chociaz dałbym "dłuzszego", zeby bardziej się ciągnął, ze tak powiem, ale ten jest całkiem dobry. Hi-Haty spoko, nie mam zastrzezeń co do perki poza tym EQ na Kicku. Kiedy wchodzi Bass z Filtra, bardzo charczy, zmniejsz poziom Resonance'u. Leadzik całkiem całkiem, troszkę "cienko" gra, ze tak powiem, ale Mi przypasował ;) Fajne wokale, Bass Mi się nie podoba, za nisko ułozony Moim zdaniem i suchy trochę jest, w ogóle dość sucho jest, ale widzę, ze się poprawiłeś, w demku było jeszcze gorzej, Snare'y to takie standardowe lekko są, ułozenie ich to tez nic specjalnego, aczkolwiek jest poprawnie, jednak mogłeś pokusić się o jakąś innowację. Ogólnie szkoda ze mało rozwiązań technicznych słyszę, mało pomysłu włozyłeś w tę nutkę, leci jedna perka właściwie + Bass + to samo Melo na Leadzie, dołozone są tam tylko Snare'y czasami. Więcej pomysłu staraj się wkładać w nutkę ;) Tak to sucho troszkę, technicznie hmm.. Ujdzie, dźwięki na ogół dobre, tylko ten Kick na EQ daj i Bassa wymień, albo coś z nim zrób ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
Mark Loudie
Klubowicz

Dzięki DJ Krzyk za wyczerpujący komentarz :)
postaram się poprawić błędy.

P0ZdRo
thiethmar
Użytkownik

Post autor: thiethmar »

no perfekcyjnie no to nie jest,ale nie martw się ;) popracujesz nad tym będzie lepiej,rozwijaj się dalej a będziesz dobrym producentem.
ODPOWIEDZ