Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
obiadeq

Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Post autor: obiadeq »

Jeżeli macie jakies sugestie na temat mojego remolka to prosze bardzo

Oto link:

Kod: Zaznacz cały

http://www.space-nation.eu/?d=68CABE9F1
Kazda sugestia sie przyda
Gimbus
Specjalista

Re: Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Post autor: Gimbus »

Fałszuje mi tam troche , bassik mi sie troche nie podoba ale jako tako ujdzie .. melodia słaba ale leadzik w tłumie sie zmieści , loop fajny , fx voxy za głosno i fxy też , master troche popraw i mix niestety leży musisz sie bardzo postarać jesli chcesz sie dostac na tego cdmka heh ale gratki że próbowałeś ja to sobie odpusciłem bo vocal mi sie total nie podoba ..
DJ Krzyk

Re: Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Post autor: DJ Krzyk »

Ja również planuję odpuścić Sobie Remix, wokal lekko mówiąc, wybaczcie słownictwo, do dupy jest. Tempo niby 83, jeszcze jakieś ucięcia, fałsze... A u Ciebie: Ciekawy Reverse na początku, potem Kick troszkę słaba barwa, ale nagłośniony całkiem ciekawie, Loopik nawet ładny, Clap ujdzie.. Dziwna kompresja jest nałożona, troszkę czasami muli, Mix ewidentnie do poprawki.. Brawo za Cut Pitched Vocal, bardzo fajnie przemyślane, Bassik ładny, lekko "wkurzony", ogólnie wst&#281 ;p poza skopanym Mixem może być. Ciekawe dzwoneczki, podobają Mi się, fajny klimat trzyma ten początek :D Fajny Crash, potem dobrze wpasowany Vox, ale Linia Bassowa tragicznie ułożona pod ten wokal, fałszuje, potem znów wchodzi ten wkurzony Bass i dzwoneczki, lekko chaotycznie Mi się tu robi ;D Potem główny Lead w ogóle Mi nie podszedł, jest jakby na lekkim Detunie i Bass do niego troszkę nie pasuje.. Ale w końcu to demo, zobaczymy jak będzie w pełnej wersji.

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ