Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
obiadeq

Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Post autor: obiadeq »

Zapraszam do oceniania i do mowienia co jest zle a co dobrze.Zapewne to co jest dobrze jest tego malo wiec mowcie wszystko :D :D

Oto link:

Kod: Zaznacz cały

http://www2.zippyshare.com/v/71588131/file.html
No to milego sluchania.
Gimbus
Specjalista

Re: Languard - Przepraszam 2009 (Freewell Remix)DEMO

Post autor: Gimbus »

ej ty tego juz tutaj czasem nie wrzucałeś :|
obiadeq

Wrzucalem ale ten jest inny.
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

No od razu slychac ze nad wokalem popracowales
Juz jest lepiej z nim
Kick mocny w miare
Bass mi sie podoba jak najbardziej
Potem ten lead wchodzi
Całkiem ciekawie
Jak dla mnie wiekszych bledownie ma
Poczekaj na Krzyka to powie Ci jak z masterem itd
Ogolnie nutka OK ;D
Pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Na początku Kick całkiem ładnie tupie, Bass z Filtra wchodzi bardzo ładnie, słyszę tam takie ułożenie ala hmm.. Verano, Max Farenthide, ten podskok Bassa w ostatnim takcie, Bassik sam w sobie troszkę bez życia jest, podbij mu dół na EQ, żeby brzmiał trochę głębiej, wokal ładnie się zacina, potem Kick w ogóle bez Powera, podbij koniecznie na EQ i podgłośnij Go. Ride na Kicku całkiem niezły, fajne Loopiki tam grają, ale słychać lekki chaos, popraw Mix, te dzwonki mają całkiem ładną barwę, ale troszkę fałszuję, Snare'y ładne, Crashe też dobre. Wielki plus za dopasowanie refrenu wokala do utworku. Ogólnie troszkę suchy ten wokal, mogłeś dać Reeverba i Delaya na Niego, potem w tym motywie z refrenem wokala, słyszę bardzo ładne Melo dzwonków :) Breakbeacik całkiem przyzwoity. Kurczę, ten Kick musi być podbity i nagłośniony, bo w ogóle Go nie słychać, i nie kopie :-( Clapy całkiem ciekawe, ogólnie troszkę standardowo, przejścia również Mnie jakoś szczególnie nie zachwycają, choć są poprawne. Melo raczej bym wymienił, pokombinowałbym. Bassik w motywie z Melo troszkę fałszuje, ogólnie sporo fałszy słyszę, Lead ujdzie w tłoku. Ogólnie sporo do poprawki, ale wierzę, ze się poprawisz - pierwsze co, to podgłośniłbym Kick, potem zmieniłbym Melo, poprawił Mix.. Pracuj pracuj, poczekam na pełną wersję, pewnie jakieś efekty będą :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
!Gt!2B1!
Nowicjusz

Post autor: !Gt!2B1! »

vok spoko kick z bassem fajnie brzmi fx [przejsciowy esktra ale nzowu melodia ta boczna nie pasuje mi za bardzo ... i ja bym pomyslal nad innym clapem :) ale zalezy jaki kto ma gust aa tak to fajnie brzmi wszystko przypowina mi troche melodie z bass-t i rocco :) pozniejszy lead fajny ale ten dzwiek nawet nie wiem jak go nazwac nie pasuje kompletnie :) ogolnie git
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Post autor: dJtJay »

Jaaa...masakra...Nie wiem co Pablo chciał powiedzieć tym,że większych błędów nie ma,ale od 1.30 nie można poprostu wytrzymać...Brzmi to tragicznie.Czeka Cie wiele pracy.
obiadeq

To demo jest juz stare.Dzieki za melo Dj Krzyk.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Nie ma sprawy ;) Polecam się na przyszłość ;) Aha - zagadaj na Gadu Moje, bo straciłem Twój numer ;)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ