James Morrison ft.Nelly Furtado-Broken Strings (dudda rmx)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
adammm
Nowicjusz

Post autor: adammm »

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/77239842/file.html
thiethmar
Użytkownik

Re: James Morrison ft.Nelly Furtado-Broken Strings (dudda rmx)

Post autor: thiethmar »

no i znów wziąłeś sie za rmx nuty która nie jest dyskotekowa,za co szacun w twoją stronę ;) troche nieczysty dźwięk jak dla mnie,ale tak to jest ciekawy pomysł,ale trochę długo to trwa i robi się nudnawe,ale tak to jest w porzo.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Tak, rzadko takie nutki są w ogóle Remixowane - plus dla Ciebie, że Ty takie kawałki właśnie Remixujesz :) Początek całkiem ciekawy, niezły krótki Downlifter, wokal męski ładnie wpasowany, w tle jest całkiem ładny Pad, jakieś Arpeggio też słyszę, miejscami się pojawia, troszkę Kick zupełnie w tle został, słyszę tam jakiegoś Breakbeacika, ale też jest cichutki. Ogólnie Mix troszkę skopany, ciekawe przejścia nietypowymi Fillami, sam robiłeś te Fille? Potem troszkę Mi tu fałszuje coś, nie mogę określić co. Bassik też jest cichutko, mało Go słychać, wszystko zagłusza ten Pad, choć naprawdę jest ładnie ułożone Melo do Niego.. Potem troszkę nudnawo się robi, słychać jakieś Pianinko, też całkiem ładne, potem długo leci to samo i powtórka, i potem znów to samo.. Nudno tutaj troszkę. Dźwięki bardzo w miarę, myślę, że Remixując taki kawałek, pojdjąłeś nie lada wyzwanie - w pełni Ci nie wyszło, choć oczywiście nie jest źle. Radziłbym jednak zabrać się za jakieś łatwiejsze nutki ;) Potem dopiero Remixować tego typu. Dźwięki ładne, Melodie nawet ciekawe, ale jest troszkę fałszy i Mix do chrzanu, że tak powiem. Ale pracuj pracuj, to Ci wyszło całkiem ciekawie, zobaczymy co będzie dalej :)

Pozdrawiam :)
martyna1998

Post autor: martyna1998 »

Jak ściągnąć nuty tej piosenki ??
ODPOWIEDZ