Czytajcie:
Historyjka:
Ok, wiec w piatek okolo godziny 22 : 00 pomyslalem ze sobie zagram w Command and Conquer: Red Alert 3.. Gram, a po chwili ekran my sie rozmazal i potem wylaczyl.. W tym momencie nie wiem co sie dzieje - pewnie karta graficzna sie przegrzala.. Proboje wlaczyc jeszcze raz, nie zaladuje sie windows. Mysle, zagram sobie z rana. Okazalo sie ze z rana to samo.. wiec udalo mi sie wejsc w tryb awaryjny i sie wlaczylo.. ale siec, dzwiek i grafika byly wylaczone wiec pomyslalem ze zdefragmentuje sobie dyski... (nie zbyt przydatne w tym przypadku)
Naszczescie mam jeszcze laptopa. Mam na nim Fruity Loopsa ale bez zadnych VSTi i sampli.. wiec pomyslalem ze sobie zrobie piosenke z tym co mam w programie. Wiele sie nauczylem tego dnia. Miedzy innymi uzytek z 3xosc
Samo-ocena:
Zastosowalem inna metode masteringu. Wydaje mi sie ze teraz kompozycja jakos brzmi normalnie. Ale czekam na komentarze jezeli chodzi o to. Ten lead co sie zaczyna to zrobilem w 3xosc
Teraz prosze o wasze opinie i komentarze...
Myslicie ze powinienem cos tu jeszcze dodac?
Dzieki
Przed ocenianiem, sciagnij Mp3ke na DYSK bo wtedy brzmi lepiej!
-----------------------------------------------------------------------
Kod: Zaznacz cały
http://www.4shared.com/file/80049950/7831bf40/DJ_Freshwinter_-_Day_Of_Defragmentation_test_.html